۵۲ پتنت ببین المللی محققان ایرانی در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ایده‌های نوآورانه هم باری از دوش جامعه بر می‌دارند و هم ارزشی برای کارآفرینان ایجاد می‌کنند، جرقه‌هایی که در ذهن‌های خلاق شعله ور می‌شوند و برای تبدیل شدن به درختی تنومند نیاز به آبیاری و حمایت دارند.

حمایت ۹۰ درصدی از مخترعان برای ثبت اختراع در دفاتر بین المللی

از این رو کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوی با حمایت ۹۰ درصدی از مخترعان برای ثبت در دفاتر بین المللی معتبر در این مسیر همراه شده است تا این روند سرعت گیرد.

تاکنون هزار و ۵۲۳ درخواست از سوی مخترعان به کانون ارسال شده است که از این تعداد ۲۵۲ پرونده در مرحله ارزیابی حمایت از آن‌ها مورد تایید قرار گرفته است، همچنین ۵۲ پتنت نیز در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شده است.

کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با در نظر گرفتن نیازمندی‌های کشور در زمینه مالکیت فکری و به طور خاص موضوع ثبت اختراع خارجی اقدام به استقرار واحد‌های فعال در این حوزه در قالب یک مجموعه متمرکز کرده است.


بیشتر بخوانید: کسب رتبه نخست ثبت پتنت بین‌المللی توسط دانشگاه  امیرکبیر


ثبت اختراع در کانون پتنت ایران

این مرکز که از سال ۱۳۸۴ به عنوان واحد مالکیت فکری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی فعالیت خود را آغاز کرد در سال ۱۳۹۳ و با موافقت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب «کانون پتنت ایران» امور مرتبط با حوزه مالکیت فکری و به ویژه ثبت اختراع را در تمامی حوزه‌های علم و فناوری عهده‌دار شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.