به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، منصور رضوانی جلال، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به برداشت انگور در استان همدان، اظهار داشت: ۴۰۶ هزار و ۳۷۰ تن انگور از تاکستانهای استان همدان برداشت میشود.
رضوانی جلال با بیان اینکه پیش بینی میشود با توجه به بارندگیهای مناسب امسال، میزان عملکرد تاکستانهای استان همدان در مقایسه با سال گذشته افزایش یابد، گفت: بر اساس پیش بینی صورت گرفته ۴۰۶ هزار و ۳۷۰ تن انگور در استان تولید میشود.
وی سطح تاکستانهای استان همدان را ۲۱ هزار و ۶۷۳ هکتار عنوان کرد و گفت: ۲۱ هزار و ۳۸۸ هکتار از این تاکستانها باغهای بارور و ۲۸۵ هکتار نیز باغهای غیر بارور هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه همدان از استانهای پیشرو در زمینه تولید انگور در سطح کشور است، گفت: به طور میانگین ۱۸ هزار و ۹۹۹ کیلوگرم در هکتار انگور از تاکستانهای استان همدان برداشت میشود.
وی اضافه کرد: ارقام متنوعی از انگور در باغات استان همدان کشت میشوند، اما کشمش، یاقوتی، عسگری، فخری، صاحبی، شاهانی و ریش بابا عمدهترین اقلامی هستند که در باغات استان همدان کشت میشوند.
رضوانی جلال در ادامه عنوان کرد: ملایر با سطح زیرکشت ۱۰ هزار و ۶۵۶ هکتار و تولید ۲۴۲ هزار و ۲۴۲ تن بزرگترین تولید کننده انگور در استان همدان است و بیش از نیمی از تولید انگور استان همدان را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: محصول انگور و مهمترین فرآورده آن یعنی کشمش عمدهترین قلم صادراتی استان همدان است و بر همین اساس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تمهیداتی اندیشیده که با اجرای برنامههایی همچون آموزش باغداران، به کارگیری روشهای نوین باغداری، توسعه کیفی کارگاههای فرآوری کشمش و تجهیز این کارگاهها به فن آوریهای مدرن، گامهای موثری را در راستای رفع مشکلات تولید و صادرات این محصول بردارد.
انتهای پیام/ د