به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، خسرو عمرانی با بیان اینکه پیش بینی میشود امسال ۵۱ هزار تن از این محصول در استان بوشهر استحصال و به بازار عرضه شود بیان کرد: از مجموع ۴هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات مرکبات استان بوشهر، ۳ هزار و۴۹۰ هکتار به کشت درختان لیموترش اختصاص یافته که از این میزان ۲هزار و ۸۰۰ هکتار بارور و ۷۲۶ هکتار غیر بارور است.
وی افزود: ارقام لیموترش کشت شده در باغات استان بوشهر ارقامی نظیر مکزیکین لایم,لیموترش معمولی, لیسبون, لیموترش خارگی و پرشین لایم میباشد که با توجه به شرایط اقلیمی استان از کیفیت و بازار پسندی مطلوبی برخوردار است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر عنوان کرد: باغات مرکبات استان و تولیدات آنها سهم به سزایی در میزان اشتغال ودرآمدزایی بهره برداران به خود اختصاص داده است.
عمرانی با بیان اینکه بیشترین تولیدات لیمو ترش مربوط به شهرستان جم، دشتستان و دشتی است افزود: برداشت لیموترش از مردادماه آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد و محصول برداشت شده علاوه بر بازار مصرفی استان بوشهر به سایر استانهای کشور ارسال میشود.
وی تصریح کرد: برگزاری کارگاههای آموزشی در زمینه استفاده از نهالهای استاندارد، کاربرد شیوههای نوین آبیاری و تغذیه گیاهی، مبارزه به موقع با آفات و بیماریها از عوامل موثر در افزایش کمی و کیفی تولیدات این محصول در استان بوشهر است.
انتهای پیام/م