به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، خاک جزیره هرمز دارای ترکیبات آتشفشانی و اکسیدهای آهن است و جالب است بدانید این خاک خوراکی بوده و در مصارف غیر خوراکی هم استفاده میشود.
در گویش محلی به این خاک گِلَک گفته میشود و در طبخ غذا، ادویههای خوش رنگ و پخت نان استفاده میشود. گلک متعلق به کوهی قرمز رنگ است که محلیها به آن دلک میگویند. یکی از نانهای خوشمزهای که با این خاک تهیه میشود نان تُمُشی نام دارد.
بیشتر بخوانید: اقیانوسی از ابر در ایران
امروزه کلی مواد طعم دهنده و رنگ مصنوعی به غذاها اضافه میشه، لطفا قبل از اظهارنظر بیشتر توجه کنید
در احادیث از ائمه معصومین علیهم صلوات الله و همچنین در کتب فقهی ، علماء ما خوردن خاک را حرام دانسته اند و فتوای به حرمت این مسئله داده اند.
الاّ در تربت حضرت امام حسین علیه السلام که مقداری از تربت را جهت استشفاء اگر انسان بخورد هیچ حرمتی و منعی ندارد.