به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ارومیه ، تیموری معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور در مراسم آغاز بکار بخش موسیقی دومین جشنواره بین المللی
شمس و مولاناگفت: برگزاری این مناسبت و این آئین بزرگداشت برای دو ستاره آسمان
عرفان و ادبیات این سرزمین بزرگ بیانگر این است که ما ارزش بزرگان و پیشکسوتان عرفان وفرهنگ خودمان را میدانیم.
اوادامه داد:به خود میبالیم که این افتخارات در محدوده شهر خوی، آذربایجان غربی و کشور ایران حتی محدود نشده و فراتر از زمان مکان توانسته بیانگر گوشهای از تمدن و فرهنگ ایران زمین باشد.
تیموری در ادامه گفت: شمس ومولانا به عنوان یکی از مفاخر و میراث غنی فرهنگی ما ایرانیان است
او افزود: برگزاری جشنواره شمس و مولانا میتواند قدردانی از تلاشها و افتخارات این بزرگان باشد و آیندهای را هم میتواند از لحاظ فرهنگی و اقتصادی برای این شهر بزرگ و تاریخی ترسیم بکند.
تیموری اضافه نمود:از لحاظ فرهنگی همین قدر که ما امروز میزبان قطعات فرهنگی پازل بزرگ فرهنگ ملی مان هستیم در چهارچوب اقوام و فرهنگهای مختلف که در این آب و خاک که در کنار هم زندگی میکنند.
تیموری تاکید کرد:لباسهای زیبا و رنگارنگ اقوام مختلف و این موسیقی تاریخی بیانگر گوشهای از تنوع فرهنگی و تاریخی مارا از نظر تاریخی و ظرفیتهای تمدنی در شمار بزرگترین کشورها و سرزمینهای فرهنگی جا داده و بخاطر همین است که امروزازمنظر گردشگری در دنیا مارا به عنوان گردشگری فرهنگی میشناسند.
معاون سازمان گردشگری کشور ادامه داد: اگر فرد گردشگری بخواهد به ایران سفر بکند اولین اولویت او آشنایی با همین فرهنگها، آداب و رسوم و فرکلور ایران زمین و اقوام ایرانی است که ریشه در همین بزرگانمان دارد.
تیموری اظهار داشت: با برگزاری همچون مراسمی میتوانیم در مبادلات گردشگری میان دو کشور ایران و ترکیه توازنی برقرار کنیم تا آنها هم بتوانند بیایند و با تمدن غنی و فرهنگ خوی، آذربایجان غربی و کشورمان آشنا بشوند.
او همچنین عنوان کرد: این جشنواره و جشنوارههای فرهنگی و تاریخی که در سراسر کشور برگزار میشود میتواند آیندهای را هم از منظر اقتصادی برای این سرزمین رقم بزند.
تیموری در همین زمینه ادامه داد:امروز هرگردشگری که حتی به بهانه شرکت در مراسم شمس و مولانا وارد کشور می شود میتواند در آمدی را به جامعه محلی میزبان ایجاد بکند.
انتهای پیام/م
خوی میزبان جشنواره شمس و مولانا