به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که پیش از این تصور میشد سابقه حضور انسان امروزی در مغولستان به حداکثر ۳۵ هزار سال قبل باز میگردد، کشف نشانههایی جدید زمان این حضور را به ۴۵ هزار سال قبل میرساند.
ابزار سنگی شناسایی شده در مغولستان توسط یک گروه بین المللی از باستان شناسان نشان میدهد اجداد انسانهای امروزی با گذر از نقاط مختلف اوراسیا ۴۵ هزار سال قبل به این بخش از جهان مهاجرت کرده اند.
گزارش این بررسی که توسط دانشگاه کالیفرنیا منتشر شده، حاکی است مهاجران به مغولستان در نقاط بسیار مختلفی ساکن شده اند و در این منطقه برای اولین بار با عموزادههای مرموز خود، یعنی انسان تبارهای دنیسووا که اکنون منقرض شده اند مواجه شده اند. انسان تبارهای دنیسووا که بین ۳۰ تا ۵۰ هزار سال قبل در روسیه و مغولستان امروزی زندگی میکرده اند با نیاکان انسانهای امروزی وصلت کرده اند.
بررسیهای باستان شناسی در این زمینه در مغولستان از سال ۲۰۱۱ آغاز شده و ۱۶ منطقه مختلف بدین منظور مورد بررسی قرار گرفته اند. تحقیقات مذکور منجر به شناسایی ۸۲۶ ابزار سنگی دست ساز شده که در نوع خود کم نظیر هستند و از جمله آنها میتوان به انواع چاقو و حتی تیغ اشاره کرد.
در جریان این بررسی فسیلهای هیچ انسانی کشف نشده است. گفتنی است که تا به امروز تنها بخشی از انگشت دست یکی از زنان انسان تبارهای دنیسووا شناسایی شده است.
منبع :مهر
انتهای پیام/