به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در همایش تقدیر از کارشناسان اورژانس اجتماعی که صبح امروز (دوشنبه بیست و هشتم مردادماه) در کانون فرهنگی آموزشی کودکان و نوجوانان برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت الهام بخش مدیریتی است که دل هم پای کار باشد، ما اگر غدیری فکر کنیم، باید تفکرمان تمدن ساز باشد.
او با بیان اینکه مشکلات اجتماعی که ریشه در مسائل فرهنگی، اقتصادی و سیاسی کشورها دارد، افزود: امروز مشکلات اجتماعی در مرفه ترین کشورها نیز به چشم میخورد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: این نشان میدهد که معضلاتمان خیلی پیچیده است و بیشتر از هر چیزی نیاز به قطب نما داریم.
ابتکار تصریح کرد: تحولات کشور ما درگیر یک جنگ اقتصادی و روانی تمام عیار است که آسیب آن به مسائل اجتماعی باز میگردد و برای مقابله با آن یک ساز و کار اجتماعی و فرهنگی نیاز است.
او بیان کرد: افتخار میکنم که در دولت تدبیر و امید رویکرد معاونت زنان و خانواده تغییر پیدا کرد و در واقع از اورژانس اجتماعی به عنوان یکی از مجموعههای فعال حمایتهای ویژهای در این دوره صورت گرفت و بنده از ۴۰ مرکز اورژانس اجتماعی کشور بازدید کردم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: اورژانس اجتماعی طرح جامعی را نیاز دارد و باید به این موضوع توجه شود، چرا که اورژانس اجتماعی موثرترین و موفقترین سازوکار را به دلیل دسترسی عمومی و همچنین دارا بودن نیروهای متخصص دارد و با این شرایط باید این مجموعه ارتقاء یابد.
ابتکار با اشاره به طرح گفتوگوی ملی خانواده، گفت: این طرح از سوی معاونت ریاست جمهوری در امور خانواده طراحی شده است و میتوانیم از ظرفیت اورژانس اجتماعی برای ارتقای این طرح استفاده کنیم.
او بیان کرد: لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان ۱۰ سال در صحن مجلس متوقف شده بود، اما در دولت دوازدهم به آن پرداخته شد و در واقع این لایحه پس از تصویب به شورای نگهبان ارجاع و مجددا به آن ایراد گرفته شد و هم اکنون نیز در کمیسیون اجتماعی مجلس در دست بررسی است که امیدواریم هر چه سریعتر به سرانجام برسد.
بیشتر بخوانید: فعالیت ۳۵۸ مرکز اورژانس اجتماعی در سطح کشور
ابتکار با اشاره به لایحه حمایت از حقوق زنان در برابر خشونت گفت: در این ارتباط نیز نشستهای متعددی را با معاونان قوه قضائیه و قضات داشتیم و مذاکرات خوبی نیز صورت گرفت.
او افزود: رئیس قوه قضائیه نیز قول داد که هر چه سریعتر این لایحه به نتیجه برسد و از این تریبون محترمانه و عاجزانه به ریاست قوه قضائیه میگویم که مهلت تمام شده و باید این لایحه هر چه زودتر به تصویب برسد.
ابتکار در مورد حمایت از سالمندان نیز بیان کرد: موضوع سالمندی هم در کنار کودکان و زنان از مسائل مهم جامعه است و برنامهریزی برای سالمندان جامعه از جمله موضوعات ضروری است.
او افزود: همکاران بهزیستی و دیگر دستگاهها در این خصوص برنامه ریزیهایی دارند تا بتوانند جامعه سالم تری داشته باشیم و از تجربه زیستی سالمندان بیشتر استفاده کنیم.
انتهای پیام/