به گزارش خبرنگار گروه استانهایباشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، قباد محمدی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با توجه به رسالت ذاتی خود در حفظ و ارتقای سلامت جامعه و در همراهی با ستاد یکپارچه ارتقای سواد سلامت استان مصمم به استفاده از جایگزین های سالم به جای شیرینی جات در مراسم و آیین ها در این اداره هستیم.
او گفت: مصرف انواع شیرینی و آبمیوه های صنعتی به معضل بزرگی برای سلامتی مردم تبدیل شده است که با دارا بودن قند و چربی ناسالم و نیز مواد نگهدارنده در آبمیوه های صنعتی منجر به شیوع بیماری هایی از قبیل دیابت، بیماری های قلبی عروق و غیره در جامعه شده است.
به گفته این مقام مسئول با توجه به راه اندازی ستاد یکپارچه ارتقای سواد سلامت استان توسط دانشگاه و آغاز رسمی برنامه های آن زین پس ورود و مصرف هرگونه شیرینی و آبمیوه صنعتی به این معاونت و سرو آن در جلسات و برنامه ها ممنوع و به جای آن از انواع میوه های تازه و سالم و جایگزین های مناسب مانند بیسکویت های کم قند و دارای چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای استفاده می شود.
محمدی بیان کرد: امید است با اجرای این طرح گامهای موثری در ارتقای سطح سلامت جامعه برداشته و به رواج فرهنگ زندگی سالم درمیان شهروندان کمک شود.
انتهای پیام/ز