به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، جمال رازقی در گردهمایی تشکلهای اجتماعی و اقتصادی استان فارس در جمع اعضای تشکل ها، گفت: در شرایط امروز کشور مهمترین وظیفه تشکلهای ما دنبال کردن اشتغال پایدار در جامعه است.
او افزود: کارخانه و یا واحد تولیدی که تعطیل و در پی آن منجر به بیکاری افراد میشود به تنهایی مسئول نیست بلکه سیستمی که موجب تعطیلی بنگاههای اقتصادی ما میشود مسئول تبعات اجتماعی این پدیده میشود.
رازقی اظهار داشت: تمام تلاش ما در سالی که به نام رونق تولید نام گرفته است، بر رفع معضلات و موانع تولید، ایجاد تولید پایدار که به دنبال آن اشتغال پایدار ایجاد میشود؛ متمرکز شده است.
رئیس اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: ما در اتاق بازرگانی فارس امسال نیز به عنوان مهمترین مسئولیت اجتماعی خود هر آنچه در راستای آموزش تشکلها و ایجاد تولید پایدار مهم و موثر باشد را با همت دنبال میکنیم که امیدواریم گاهی در جهت رونق تولید برداریم.
او ادامه داد: در این زمینه کمیته حمایت از تولید با حضور مسئولان ارشد استان تشکیل و دبیرخانه آن فعال شده است که امیدواریم تلاش تشکلهای بخش خصوصی استان بتواند منجر به رفع موانع تولید هر چند کم در استان شود.
رازقی عنوان کرد: زیبایی شهر شیراز به اشتغال فرزندان این مرز و بوم بستگی دارد و ما در جهت رونق تولید از شهرداری شیراز گلایه داریم، زیرا اقدامات شهرداری و شورای شهر شیراز در زمینه رونق تولید محسوس نبوده است.
او با بیان اینکه پیشنهادهایمان برای رونق تولید را به شهرداری و شورای شهر شیراز مکتوب و ارسال کرده ایم، اما نتیجهای دریافت نکردیم تصریح کرد: امیدواریم نهادهایی مانند شهرداری و شورای شهر شیراز توجه ویژهای به رونق تولید در عمل داشته باشند که در شرایط فعلی این مهم بزرگترین اقدام در جهت مسئولیت اجتماعی خواهد بود.
رازقی افزود: بر اساس ماده ۵ قانون بهبود فضای کسب و کار وظیفه ساماندهی تشکلها بر عهده اتاق بازرگانی به عنوان بزرگترین تشکل درکشور قرار داده شده است که انتظار ما از بخش دولت این است که در خصوص تشکلهای خودساخته دولتی که فاقد مبنای قانونی هستند، تعیین تکلیف کند.
در این گردهمایی نمایندگان بخش دولتی و برخی از تشکلهای اقتصادی و اجتماعی به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
همچنین در این گردهمایی از ۱۲۵ تشکل فعال در بخش اجتماعی و ۳۰ تشکل فعال در بخش اقتصادی در استان تقدیر شد.
انتهای پیام/م