به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دقیقا همان لحظاتی که برای انجام کاری عجله دارید و دنبال چیزی توی گوشیتان میگردید، اتفاق میافتد. هر دکمهای را بزنی گوشی هیچ واکنشی ندارد، نه برنامه بسته میشود و نه به عقب بر میگردد، هیچی! انگار گوشی زل زده به شما و با حالت پوکرفیس فقط نگاهتان میکند.
اینطور وقتها غیر از اینکه باید یک گل گاوزبان یا دمنوش بابونه برای خودمان دم کنیم و آرام باشیم بهتر است فکر یک چاره اساسی هم بکنیم. یکی از بهترین روشها برای وقتی که گوشی هنگ کرده، Reset کردن آن است. تمام گوشیهای موبایل دارای حافظه رم (RAM) هستند.
پر شدن حافظه رم میتواند یکی از اصلیترین عوامل کندی عملکرد و هنگ کردن گوشی سامسونگ و آیفون باشد. بستن برنامهها بعد از استفاده، کمک میکند حافظه رم زود پر نشود و گوشی هنگ نکند. پر شدن حافظه داخلی گوشی هم یکی از مقصران هنگ گوشی شماست. شاید فکر کنید حافظه جانبی دارید و هیچ مشکلی پیش نمیآید، اما گاهی خود این حافظهها باعث کندی عملکرد گوشی میشوند.
پیشنهاد میکنم هرچندوقت یکبار کل اطلاعات و عکسها و آهنگهایتان را به رایانه شخصی منتقل کنید تا گوشی خلوت بشود. جدای از همه این موارد، نصب اپلیکیشنهای مختلف روی گوشی میتواند دردسرساز باشد. سعی کنید هر برنامه جدیدی را نصب نکنید، برنامههای قبلیتان را هم دوباره بررسی کنید؛ کدامها اضافهاند؟ کدامها را ماهی یکبار هم استفاده نمیکنید؟ زودتر از شرشان خلاص شوید.
عامل دیگر زمانی است که جلوههای بصری و پویانماییهای زیادی در گوشی فعال باشند، آنوقت فشار بیشتری روی پردازنده دستگاه برای آنالیز اطلاعات مربوط به آنها اعمال میشود و درنتیجه بیشتر هنگ میکند. اگر همه این نکتهها را رعایت میکنید، ولی باز هم مدتی است گوشیتان هنگ میکند، چارهای جز ریست فکتوری (Reset Factory) نیست. قبل از این کار، اطلاعات مهم را به جای دیگری منتقل کنید، چون بعد از آن، همه اطلاعات گوشیتان پاک میشود و البته جانی تازه میگیرد.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/