به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، استان سمنان با تولید بیش از ۱۵ هزار تن زردآلو از بیش از هشت هزار هکتار، دومین تولید کننده این محصول در کشور است.
قراییان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: ۱۴ درصد زردآلوی کشور در استان سمنان تولید میشود
او افزود: میانگین برداشت زردآلو در استان در شرایط عادی بیش از ۴۰ تن و در شرایط فعلی با توجه به سرمازدگیها و تغییرات آب و هوایی اخیر، حداکثر ۱۲ تن درهکتار است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: بسطام و مجن با چهار هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت قطب تولید زردآلوی استان سمنان هستند.
قراییان اظهار داشت: امسال در استان سمنان در هزارو ۳۰۰ هکتار سطح زیر کشت نواحی شمال دامغان تولید محصول زردآلو ۲۰ درصد افزایش داشت و باغداران میانگین برداشت ۲۰ تن در هکتار را هم برداشت کرده اند.
رجبعلی، قوامی، قیاسی، جهانگیری، سفید صادراتی و خیبهای مهمترین ارقام زردآلوی استان سمنان است.
برداشت زردآلو در این استان تا اواسط شهریور ادامه دارد.
انتهای پیام / م