به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حمیدرضا حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان در جمع خبرنگاران ضمن بیان اینکه هشت کشتارگاه صنعتی طیور در استان فعال است، تاکید کرد: سه کشتارگاه دارای خط مکانیزه کشتارگاهی هستند که مزیت آنها بهداشتی بودن است.
او بابیان اینکه مردم بهترین ناظران برای کیفیت محصولات پروتئینی مانند مرغ است، افزود: مصرفکنندگان گوشت مرغ میتوانند با ارسال کد نوشتهشده بر روی بستهبندی طیور به سامانه ۳۰۰۰۸۶۰۵ به اطلاعات تکمیلی مانند محل تولید مرغ دست یابند.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان درباره نظارت بر حمل مرغ نیز، تاکید کرد: نظارت بر هر خودروی حمل گوشت یخچالدار صورت میگیرد به این شکل که هر خودرو ظرفیت حمل یک هزار تا یک هزار و ۲۰۰ لاشه گوشت مرغ را دارد و هر کشتارگاه هر شب ۳۰ تا ۴۰ هزار قطعه کشتار دارد و لذا تمام آمارها قابل کنترل هستند.
حسینی بیان کرد: کشتار به صورت فیزیکی کنترل میشود، اما برخی اوقات آن هم به شکلی سهوی ممکن است باقی مانده لاشه مرغ مثلا سنگدان، قلب یا روده در داخل لاشه مرغ باقی بماند، شهروندان میتوانند این تخلفات را به سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اعلام کنند.
او با اشاره به اینکه مرغهای تولیدی استان سالم و فاقد هرگونه باقیمانده دارویی است، تاکید کرد: بخشی از گوشت مرغ توزیع شده در استان سمنان تولیدی استان نیست.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه انتشار تخلفات در فضای مجازی راهگشا نخواهد بود، تاکید کرد: تلفن ۱۵۱۲ سریعترین راه برای گزارش و پیگیری تخلفات در حوزه دام و طیور محسوب میشود.
انتهای پیام / م