مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه درباره مناسب سازی ایستگاه‌های مترو توضیحاتی داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، فرنوش نوبخت مديرعامل شركت بهره برداري متروي تهران و حومه گفت: ما در شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه روزانه با بیش از دو نیم میلیون مسافر در ارتباط هستیم و برای رفاه حال مسافران از پیش کمیته‌ای را با عنوان تکریم مشتریان تشکیل داده ایم و هر هفته مشکلات، انتقادات و پیشنهاداتی که از سوی شهروندان و مسافران برای شرکت بهره برداری متروی تهران ارسال می‌گردد، بررسی ورسیدگی می‌کنند.

نایب رئیس هیات مدیره شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: شرکت بهره برداری متروی تهران آمادگی این را دارد که مطابق با استاندار‌های ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کل کشورکار مناسب سازی ایستگاه هارا آغاز کند تا زمینه‌های تردد هرچه بیشتر افراد دارای معلولیت در سطح مترو فراهم گردد

وی همچنین با ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در ایستگاه‌های خطوط متروی تهران پراخت و افزود: ما به دنبال رفاه حال تمامی مسافران هستیم و افراد معلول و جانبازان نیز بخشی از این مسافران هستند.

نوبخت با تاکید براینکه مناسب سازی ایستگاه فرصت مناسبی برای خدمت به شهروندان جامعه است تصریح کرد: این یک توفیق است که امروز نصیب اینجانب شده و به دنبال اجرای آن هستم تا نواقصی را که اطلاع می‌دهند در خصوص بهسازی هرچه زودتر برطرف کنیم.

در ادامه ابراهیم کاظمی مومن سرایی رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور با ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه و پیش قدمی شرکت بهره برداری متروی تهران برای مناسب سازی فضا‌های در اختیارش عنوان کرد: ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشوریک ستاد ملی است که به منظور سیاست گذاری، برنامه ریزی اجرایی، نظارت بر امر مناسب سازی و ایجاد بانک جامع اطلاعات مناسب سازی در کشور، به ریاست وزیر کشور تشکیل می‌شود.

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور حضور کم معلولین در سطح شهر یا ایستگا ه‌های مترو را نبودن فضای مناسب شهری عنوان کرد و افزود: مناسب سازی فقط مختص معلولین و جانبازان نیست و با توجه به اینکه جامعه ما به سوی سالمندی می‌رود و تعداد جوانان برای نگهداری این افراد کم است باید فضا را طوری طراحی کنیم که سالمندان خودشان بتوانند از فضا‌ها استفاده کنند.


بیشتر بخوانید: افزایش ایستگاه‌های مترو منطقه ۲ در سال ۹۸


وی با اشاره به سبقه کاری جناب دکتر حناچی شهردار تهران در معاونت شهرسازی گفت ایشان یکی از اعضا ستاد مناسب سازی بودند و خود صاحب کتاب در این بخش و علاقه‌مند کار مناسب سازی هستند همچنین استاندار تهران نیز باتوجه به اینکه قبلا ریاست سازمان بهزیستی را برعهده داشتند همراهان خوبی هستند و برای ما یک ظرفیت محسوب می‌شوند و تصمیم گرفتیم این کار را از شهر تهران شروع کنیم.

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور با اشاره به اینکه مناسب سازی معابر و ساختمان‌های سطح شهر‌ها تنها مختص به معلولان نمی‌شود و کودکان زنان باردار و حتی افراد سالمی که در بعضی مواقع با در دست داشتن وسایل توان عبور از معبری را ندارند را در بر خواهد گرفت خاطرنشان کرد مناسب سازی برای آحاد جامعه است.

کاظمی مومن سرایی از وجود سامانه معبر خبرداد و گفت: تمام مردم از طریق سامانه معبر مشکلات مربوط به مناسب سازی را اعلام می‌کنند و ما این اطلاعات را در اختیار شما قرار می‌دهیم تا نسبت به رفع آن‌ها اقدام کنید.

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور با اشاره به اینکه هرقدمی که برای مناسب سازی در سطح شهر تهران اتفاق بیفتد خوشایند است عنوان کرد: پیشنهاد می‌شود که کمیته مشترکی در زمینه مناسب سازی ایجاد شودتا نتایج کار هرچه زودتر مشخص شود چرا که مناسب سازی یک نهضت ملی است امیدواریم که در مترو هرچه زودتر محقق شود.

انتهای پیام/

مترو با بیش از دو نیم میلیون مسافر در ارتباط است

برچسب ها: مترو ، شهرداری تهران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار