به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علیرضا حیدری مدیرجهاد کشاورزی کهنوج گفت: ۷۰ درصد محصول انبه به صورت نارس برداشت و از آن برای مصرف تازه خوری، تهیه ترشی، شوری حتی به صورت خشک به عنوان چاشنی غذا و ... استفاده میشود.
او افزود: عمده باغات این شهرستان در دهستان دهکهان و روستاهای بارگاه و بندکوه بوده و برداشت انبه تاپایان شهریورماه ادامه دارد.
او افزود: عمده ارقام این حوزه محلی بوده و با توجه به مجاورت با استان هرمزگان، ارقامی نظیر سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و ... در این دهستان وجود دارد.
حیدری تأکید کرد: با توجه به استعداد این حوزه و شرایط اقلیمی مناسب این دهستان باید نسبت به معرفی ارقام اقتصادی و اصلاح شده انبه اقدام لازم صورت پذیرد، چرا که اقتصاد کشاورزان این حوزه بر پایه باغداری بوده و انبه از درختانی است که تاکنون با آفت و بیماری خاصی مواجه نبوده است.
انتهای پیام /ح