به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی معاونت امور مجلس ریاست جمهوری؛ حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیس جمهور در جلسه شورای معاونین پارلمانی وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: در شرایط خاص امروز به ویژه شرایط تحریم یکی از مولفههای قدرت ملی، قدرت نظامی و دفاعی است که امروز به شایستگی در اختراعات و تولیدات صنعت دفاعی متجلی شده است باید سپاس گفت و دست مریزاد تقدیم دست اندرکاران نمایشگاه صنایع پدافندب دفاعی کرد.
او افزود: این اقدامات و تلاشها حاصل پیوند صنعت دفاعی و دانشگاعی کشور و تکیه نظام به نیروهای متخصص و فنی وجدان و اقتصاد دانش بنیان به عنوان عامل پیش برنده در تحقق اهداف دفاعی و نظامی، نظام جمهوری اسلامی ایران است. به لطف پروردگار مهربان، استقامت و اعتماد مردم عزیز و تلاش مسئولان دولت و نظام هرچند در شرایط تحریم قرار گرفته ایم، اما هر روز و هر هفته و هر ماه شاهد افتتاح پروژهها و واحدهای توسعهای کشور هستیم و استقامت مردم و انسجام میان مسئولین و دولتمردان عاملی مهم در کاهش اثرات تحریم و بسترسازی در راستای امیدآفرینی در جامعه است.
امیری در ادامه سخنانش به اهمیت شکل گیری وزارتخانه بازرگانی در راستای رفع مسائل و مشکلات اقتصادی به ویژه بسترسازی برای رفته مردم عزیز اشاره نمود و همراهی کلیه وزارتخانهها به ویژه معاونین پارلمانی دستگاهها و وزارتخانهها را در ارائه نظرات کارشناسی برای همراهی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی خواستار شد.
او درباره معرفی وزیر آموزش و پرورش گفت:محسن حاجی میرزایی از سال ۹۲ تاکنون دبیر هیات دولت بوده است. از سال ۸۸ تا ۹۲ رئیس کمیسیون اصلاح الگوی مصرف بوده است. ایشان از سال ۸۵ تا سال ۸۹ رییس مرکز ملی بهره وری ایران بوده است. آقای حاجی میرزایی در سالهای دورتر، معاون آموزش، معاون اداری مالی و قائم مقام نهضت سوادآموزی بوده است. ایشان مدتی نیز مشاور وزیر آموزش و پرورش بوده است.
معاون امور مجلس رئیس جمهور در معرفی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: آقای مونسان پیش از این رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و عضو هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران بود. مسئولیتهایی از جمله عضو هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، عضو هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آتی ساز (بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی)، عضویت هیئت مدیره و معاونت اجرایی شرکت هریس (ستاد اجرایی فرمان امام ره)، عضویت هیئت مدیره و معاونت اجرایی شرکت دی (بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی) و مدیر نمونه شهرداری تهران در سال ۱۳۹۱ نیز از دیگر سوابق اجرایی آقای مونسان است. ایشان در حوزههای مختلف نظیر توسعه زیرساخت و سرمایه گذاری توسعه فضاهای فرهنگی تجارب اجرایی و مدیریتی موثری را در کارنامه دارد. ایشان همچنین دارای سوابق علمی و پژوهشی متعدد در حوزههای فنی و مدیریتی است.
در بخش دوم جلسه شورای معاونین پارلمانی وزارتخانهها و دستگلههای اجرایی، طلایی نیک، معاون پارلمانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ضمن تبریک ایام هفته دولت تاکید کرد که بیش از ۹۰ درصد نیاز تجهیزاتی و تسلیحاتی در حوزه دفاعی و امنیتی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از خارج از کشور وارد میشد و ۱۰ درصد بر اساس توان داخل کشور تامین میگردید.
او افزود: در حال حاضر از منظر قدرت نظامی، رتبه سیزدهم را در جهان داریم. در تسلیحات صنعت دفاعی جزء ۱۰ کشور اول دنیا و در صنعت پهباد جزء ۵ کشور برتر دنیا هستیم.
طلایی نیک تاکید کرد: امروز با همکاری ۱۰۰ دانشگاه، پیوند موثری میان دانشگاه و صنعت دفاعی کشور ایجاد شده است. تاکنون ۵ هزار شرکت دانش بنیان، تایید فنی، صنعتی و امنیتی شدند و در حال انعقاد قرارداد با ۶۰۰ شرکت دانش بنیان هستیم.
بیشتر بخوانید: جدیترین گزینه وزارت آموزش و پرورش کیست؟
معاون پارلمانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تاکید کرد: امروز در صنعت نوشکی اسراییل به توانمندی فنی و هوشمندانه دانشمندان صنعت علمی و دفاعی کشور اقرار میکند و این رشد، اعتلاء، عزت و اقتدار کشور امروز در سایه انسجام، تلاش و استقامت مردم و مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
امیری و معاونین پارلمانی وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی پیش از این جلسه، از نمایشگاه دستاوردهای صنعت دفاعی شامل سیستمهای رادار مراقبت هوایی شکاری برد بلند معراج، سیستمهای پدافندی تلاش، موشکهای پیشرفته صیاد، سامانه پدافند هوایز برد بلند باور ۳۷۳ و پیشرفتهترین سیستمهای رادار ردگیر بدای اهداف بالستیک، اهداف کروز، اهداف رادار گریز و اهداف پرواز با ارتفاع بالا بازدید کردند.
انتهای پیام/