سرهنگ پاشایی در خصوص استفاده از اپلیکیشنهای موبایل پایه توصیههایی را به شهروندان ارائه داد.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ضمن بیان اینکه هم اکنون اپلیکیشنهای موبایل پایه در قالب استارتاپها یا کسب و کارهای اینترنتی در فضای مجازی کشور در حال فعالیت هستند، بیان داشت: شهروندان باید هنگام دریافت و ثبت سفارشات کالا و خدمات اینترنتی دقت لازم را داشته باشند تا قربانی برخی اهداف شوم کلاهبرداران نشوند.
او ادامه داد: با توجه به ارائه خدمات خرید اجناس و دریافت خدمات فنی، مهندسی و ... از این طریق، کاربران باید برای نصب هر گونه اپلیکیشن روی دستگاههای خود از جمله گوشیهای هوشمند لپتاپ، تبلت، ابزار و رایانههای خانگی، حتماً برنامه مورد نظر خود را از سایتهای معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند، تهیه کنند.
سرهنگ پاشایی با تأکید بر اینکه در خرید اپلیکیشنها و نرم افزارهای کاربردی، کاربر باید از نسخههای اصلی استفاده کند، در مورد بحث امنیت این نرم افزارها، گفت: بعضی از اپلیکیشنها اصل نبوده و قلابی هستند و زمانی که توسط کاربر بر روی گوشی نصب میشوند، به راحتی میتوانند به تمام اطلاعاتی که فرد روی گوشی دارد، دسترسی داشته باشند.
بیشتر بخوانید: واکنش پلیس فتا به بازگشت آگهی های قیمت دار فروش خودرو و مسکن به فضای مجازی
این مقام مسئول تصریح کرد: کاربران در هنگام استفاده از اپلیکیشنهای موبایلی نباید کاملا به ارایه کننده کالا و خدمات اعتماد کنند و مبالغی را حتی به عنوان بیعانه بدون دریافت کالا یا خدمات به حساب وی واریز کنند و در اصالت کالای پیشنهادی نیز دقت لازم را داشته باشند تا اقدام به خرید مال غیر نکرده و مورد پیگرد قانونی قرار نگیرند.
سرهنگ پاشایی ضمن بیان اینکه افزایش دانش IT برای کاربران ایرانی ضروری است، اظهار داشت: کاربران میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را سریعاً از طریق وب سایت پلیس فتا بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا خاطر نشان کرد: پلیس فتا با هوشیاری و رصد شبانه روزی درصدد برقراری آرامش و امنیت روانی کاربران فضای سایبری است و با متخلفان و مجرمان مطابق قانون جرایم رایانهای بدون هیچ اغماضی برخورد قانونی خواهد کرد.
انتهای پیام/