به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ، علی دولو مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: استان همدان یکی از قطبهای شیلات در کشور است به گونهای که بیش از یک هزار مزرعه و استخر دو منظوره تکثیر و پرورش انواع ماهی در سطح استان همدان وجود دارد.
او گفت: استان همدان با تولید حدود ۶ هزار تن انواع ماهیان گرم آبی و سردآبی و ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه ماهیان زینتی در زمینه تولید ماهیان سردآبی رتبه یازدهم و در زمینه تولید ماهیان گرم آبی و زینی رتبه دوازدهم را در سطح کشور در سال گذشته به خود اختصاص داده است.
دولو گفت: استان همدان در زمینه تولید تخم چشم زده و بچه ماهی قزل آلا از استانهای پیشرو در کشور است به گونهای که در این زمینه در بین ۳ استان برتر کشور قرار دارد،
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: استان همدان در زمینه شیلات و پرورش آبزیان با ایجاد صنایع مرتبط چرخه کامل تولید و بهره برداری بخش شیلات را در دست اجرا دارد، که در این زمینه میتوان به راه اندازی واحد بسته بندی آبزیان در شهرستان نهاوند و نیز بهره برداری از ۲ کارخانه خوراک آبزیان و نیز مزرعه پرورش کروکودیل در ملایر در آینده نزدیک اشاره کرد.
دولو افزود: در آینده نزدیک میزان تولید ماهیان گرم آبی و سردآبی در استان همدان از ۶ هزار تن در سال ۹۷ به ۶ هزار ۳۰۰ تن در سال ۹۸ افزایش یابد.
او تاکید کرد: تولید ماهیان زینتی از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه به ۴ میلیون و ۳۵۰ هزار قطعه و تولید تخم چشم زده ماهی و بچه ماهی سردآبی از ۲۵ میلیون قطعه به ۳۰ میلیون قطعه در سال ۹۸ افزایش خواهد یافت.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه بخش شیلات دارای پتانسیل عظیمی برای توسعه و ایجاد اشتغال در استان است،گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با ارائه آموزش، مشاوره و ارایه تسهیلات به متقاضیان و فعالان این بخش یاری می رساند.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: طی ۶ ماهه اول سال ۹۸ مبلغ ۱۷ هزار و ۸۵۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی به ۵ نفر از متقاضیان آبزی پروری پرداخت شده است.
انتهای پیام/د.ا