به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سعید گل گل مسئول مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک دزفول گفت: همزمان با حضور کودکان و نوجوانان در فعالیتهای تابستانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز یک دزفول کارگاه روانشناختی «ما رنگارنگ هستیم» برگزار شد.
او اظهار کرد: این برنامه با هدف آشنایی کودکان با تفاوتهای فردی و شناخت آنها و همچنین تفاوتهای است که باعث دوستی و برقراری ارتباط با یکدیگر میشود و این پذیرش یکی از ارزشها و مهارتهای زندگی است.
گل گل، انگلستان، کارگاه نقاشی و... را از جمله فعالیتهای جنبی این برنامه عنوان و اظهار کرد: کتاب «المر» به کودکان کمک میکند که خود را همانگونه که هستند بپذیرند و دوست داشته باشند. کودکان با خواندن این داستان به ارزش تفاوتها پی میبرند و به تفاوتها احترام میگذارند.
این مسئول فرهنگی اذعان داشت: در واقع «المر» نماد توجه به فردیت و پذیرش خود به همانگونهای که هستیم را ستایش میکند و کودکان در این کارگاه به ارزش تفاوتها پی بردند و یاد گرفتند به آنها احترام بگذارند.
سعید گل گل در ادامه اشارهای موضوع داستان این کتاب کرد و افزود: «المر» با دیگر فیلها فرق دارد. همه فیلها خاکستری هستند، اما او چهارخانه و رنگارنگ است و به هر کجا میرود، همه او را میشناسند. المر از اینکه با دیگران تفاوت دارد، چندان راضی نیست. برای همین خود را به رنگ خاکستری در میآورد تا شبیه دیگران شود. ولی حالا هیچکس او را نمیشناسد.
داستان «المر» را دیوید مک کی از نویسندگان و تصویرگران برجسته ادبیات کودک انگلستان در سال ۱۹۶۸ منتشر کرد؛ این کتاب با کمی تغییرات مجددا در سال ۱۹۸۹ چاپ و منتشر شد.
انتهای پیام/گ