معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان کشور گفت:باید فکری اساسی برای تربیت و پرورش نیروهای جدید آموزش و پرورش داشته باشیم تا این بحران بازنشستگی را پشت سر بگذاریم.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،علی‌باقر طاهری‌نیا معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان کشور دیروز در  آیین گشایش دانشگاه فرهنگیان آران‌وبیدگل اظهارداشت: دهه ۶۰ که کشور بیش از ۳۰ میلیون نفر جمعیت داشت، دارای ۴۰۰ مرکز تربیت معلم بود که در سال‌های گذشته به شدت کاهش یافته و امروز با جمعیت افزون‌بر ۸۰ میلیون نفری، ۹۸ مرکز یا پردیس فرهنگیان داریم.

علی‌باقر طاهری‌نیا افزود: اگر وضعیت کنونی را با دهه ۶۰ مقایسه کنیم، باید برای فرصت‌های از دست رفته غبطه بخوریم، زیرا این خطای راهبردی مدیریتی بود که نسل‌ها تاوان آن را خواهند داد.

او با اشاره به بازنشستگی سالانه بیش از ۶۰ هزار معلم در کشور بیان کرد: باید فکری اساسی برای تربیت و پرورش نیرو‌های جدید آموزش و پرورش داشته باشیم تا این بحران بازنشستگی را پشت سر بگذاریم.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به سیاست جدید ریاست این مجموعه مبنی‌بر افزایش سهمیه دانشجو معلمان گفت: ۲ سال گذشته جهش خوبی در تعداد جذب دانشجو معلمان داشتیم که همچنان این سیاست ادامه دارد.

او اضافه کرد: دانشگاه فرهنگیان تاریخ انقضا ندارد، زیرا جامعه همواره نیازمند معلمان فرهیخته است و راه‌اندازی واحد آران‌وبیدگل نیز در همین راستا صورت می‌گیرد که ارزش افزوده فرهنگی بالایی برای این شهرستان به همراه خواهد داشت.

فرماندار آران‌وبیدگل هم در ادامه توسعه پایدار این شهرستان را در گرو توسعه دانشگاه‌ها و کمک دانشگاهیان امکان‌پذیر دانست و گفت: هم‌اکنون ۲ هزار و ۷۰۰ دانشگاه در کشور داریم که میانگین دسترسی دانشجویان ایرانی به امکانات آموزشی را نسبت به سایر کشور‌ها ۲ برابر افزایش داده است که جزو دستاورد‌های انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

اسماعیل بایبوردی با اشاره به نقش مهم دانشگاه فرهنگیان در پیشرفت این شهرستان تاکید کرد: با وجود تربیت معلمان نوآور و فرهیخته، جامعه‌ای شکوفا خواهیم داشت که توسعه پایدار منطقه را رقم خواهد زد.

نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین تشریح کرد: از مهرماه سال ۹۹ کد این دانشگاه در دفترچه انتخاب رشته کنکور درج شده، پذیرش دانشگاه فرهنگیان از بین پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی (ماده ۲۸) بوده و کلاس‌ها زیر نظر پردیس استان اصفهان برگزار خواهد شد.

سیدجواد ساداتی‌نژاد با اشاره به کمبود ۶۰۰ هزار معلم بر اساس افق ۱۴۰۴ در کشور یادآور شد: استان اصفهان نیز ۶ هزار معلم کم دارد که با جذب بازنشسته‌ها، سرباز معلم‌ها و خرید خدمات تامین کمبود‌ها تا حدودی جبران شده است.

او تصریح کرد: کمبود‌ها به این دلیل است که دانشگاه فرهنگیان ۶ سال از ظرفیت خود چندان استفاده نکرد که امید می‌رود در دوره جدید با رویکردی جهادی، شاهد جهش بالای جذب دانشجو معلمان در دانشگاه فرهنگیان کشور باشیم.

محسن صانعی نیز در ادامه به عنوان رییس دانشگاه فرهنگیان (واحد پسران) آران‌وبیدگل معرفی شد.

انتهای پیام/م

 

گشایش دانشگاه فرهنگیان آران‌وبیدگل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار