تولید ۶۴ هزارتن گوشت مرغ در خراسان رضوی از ابتدای امسال در اداره کل دامپزشکی این استان صورت گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  محمد رشتی باف معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در ۴ ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در واحد‌های تولیدی از ورود ۲۴۰ تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم کردن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.

او طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های استان را طی مدت یادشده، بیش از ۳۳ میلیون قطعه دانست و افزود: تمامی ۱۵ کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر رده‌های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه شوند، گفت: در هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.

رشتی باف از کلیه شهروندان خواست نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های ۳۷۲۵۰۰۲۵ و ۷۲۵۰۰۳۵۳ (شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲ (پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.
 
انتهای پیام//ف.ح
 

اجرای نظارت همگانی بر بهداشت عمومی بر عهده همه شهروندان است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.