مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان از نظارت ۲۴ ساعته بر موکب‌ها و هیئت‌های مذهبی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،سید‌مهدی میرجهانیان مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان با اشاره به نظارت مرکز بهداشت بر مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی و همچنین نذورات در مناسبت‌های خاص، اظهار داشت: از یک ماه قبل از محرم، جلساتی با اتحادیه‌های مرتبط، مراکز پخش برنج، حبوبات، خرما و ...، ارگان‌های مسئول، اداره دامپزشکی، تعزیرات و آتش‌نشانی برگزار شده و هماهنگی‌هایی برای اقدامات ایمنی، بهداشت محیط و مواد غذایی، مدیریت مراکز توزیع نذورات و مراسم عزاداری انجام شد.

او افزود: یکسری اقدامات در مراکز عرضه عمده مواد خام غذایی از جمله بازرسی و نظارت از مغازه‌ها و عمده‌فروش‌ها صورت گرفت و در صورت نیاز اخطاریه دادند و اقلام غیر قابل عرضه فاسد یا مشکل‌دار را از چرخه مصرف خارج و یا نمونه‌برداری کردند.

مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان با بیان اینکه از پنجم شهریور، بازرسی و نظارت به صورت ویژه آغاز شده است، گفت: ۷۰ اکیپ نظارت در استان به جز دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سه نوبت به صورت روزانه از محل‌های عزاداری و طبخ غذا بازرسی به عمل می‌آورند.

او تصریح کرد: حدود ۵ سال است که آموزش‌هایی برای برگزار کنندگان مراسم عزاداری در زمینه بهداشت مواد غذایی و نذورات برگزار می‌شود و این مساله بین همه جا افتاده و کارت بهداشت را قبل از ماه محرم دریافت می‌کنند و از این نظر نگرانی کمتری داریم.

انتهای پیام/م

 

نظارت وبازرسی از محل‌های عزاداری و طبخ غذا

برچسب ها: علوم پزشکی ، محرم98
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.