سرکنسول ایران در کربلای معلی گفت: سال گذشته ۲۰۰ موبایل، ۱۷۰ ساک و ۷۰۰ گذرنامه در جریان فرآیند اربعین حسینی یافت شد که متأسفانه یافتن صاحبان ساک‌ها به نتیجه نرسید و موبایل‌ها هم با دشواری تمام به صاحبان آن برگردانده شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر ساله میلیون‌ها نفر از ایران با پای پیاده عازم عراق می‌شوند تا خود را به مراسم اربعین امام حسین (ع) برسانند؛ قطعاً شکل گیری بزرگترین اجتماع جهانی در ایام اربعین و در کربلا نیازمند هماهنگی‌های گسترده و همکاری‌های زائران برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم است.

پیدا شدن ۷۰۰ گذرنامه و ۲۰۰ موبایل در اربعین گذشته/ زائران در آخرین صفحه گذرنامه خود یک شماره تلفن قید کنند

در همنی راستا میرمسعود حسینیان، سرکنسول ایران در کربلای معلی به برخی از مشکلات پیش آمده برای زائران اربعین در سال گذشته اشاره کرده و توصیه کرد: زائران در آخرین صفحه گذرنامه خود یک شماره تلفن قید کنند تا در صورت گم شدن مدارک به سرعت کار‌های یافتن و بازگرداندن آن انجام شود.

پیدا شدن ۷۰۰ گذرنامه و ۲۰۰ موبایل در اربعین گذشته

وی ضمن برشمردن برخی از اقلام یافت شده در جریان اربعین گذشته همچنین گفت: سال گذشته ۲۰۰ موبایل، ۱۷۰ ساک و ۷۰۰ گذرنامه در جریان فرآیند اربعین حسینی یافت شد که متأسفانه یافتن صاحبان ساک‌ها به نتیجه نرسید و موبایل‌ها هم با دشواری تمام به صاحبان آن برگردانده شد.

سرکنسول ایران در کربلای معلی تأکید کرد: اگر به این اقدامات ساده ذکرشده و توصیه‌ها، از سوی زوار محترم توجه شود، بیش از ۹۰ درصد مشکل گمشدگان حل شده و بار سنگینی از دوش نمایندگی کربلا برداشته می‌شود.

زائران اربعین توقع خود را از سفر اربعین کمتر کنند

حسینیان با اشاره به امکانات رفاهی در شهر‌های کربلا و نجف اظهار داشت: بهتر است زائران محترم با توجه به امکانات شهر‌های نجف و کربلا توقع خود را کاهش دهند چرا که در ایام اربعین حسینی روزانه حدود ۴ میلیون نفر در کربلا حضور دارند که به همین ترتیب امکانات طبعاً پاسخگوی نیازمندی‌ها به‌خصوص اسکان شایسته و در خور نیست.

وی همچنین توصیه کرد: خواهران محترم از همراه آوردن طلا و جواهرات خودداری کنند و اگر لزومی برای به‌همراه داشتن آن‌ها وجود دارد از آشکار کردن و نشان دادن آن به دیگران خودداری کنند و در حفاظت آن دقت لازم را داشته باشند چرا که ممکن است معدود افراد فرصت‌طلب که نیت دیگری جز زیارت دارند، بین افراد حضور داشته باشند و به همین منظور باید مراقبت لازم انجام گیرد.

سرکنسول ایران در کربلای معلی در پایان تأکید کرد: با توجه به تراکم جمعیتی در مرز‌ها و اماکن دیگر داشتن سعه صدر بخشی از زیارت محسوب می‌شود؛ احترام به دیگر زوار مخصوصاً بزرگتر‌ها و میانسالان الزامی است.


منبع: راه دانا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار