به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در جلسه بررسی زمینهها و شرایط این واگذاری گفت: مرکز علمی کاربردی خبر اردبیل مشمول مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور بوده و انحلال این دانشکده ابلاغ شده است، اما تلاش خواهیم کرد با استفاده از همه ظرفیتهای قانونی و تبصرههای مربوط به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی این دانشکده که به صورت تخصصی نیروهای ماهر مورد نیاز جامعه خبرنگاری، عکاسی و روابط عمومی را آموزش میدهد را در استان حفظ کنیم.
او بیان کرد: رشته روابط عمومی و تبلیغات مهمترین نیاز دستگاههای دولتی برای بیان عملکرد و فعالیت دستگاهها و نیز کارخانجات و حوزه گردشگری برای تبلیغ محصولات تولیدی و خدماتی است و تخصصی شدن مدیران روابط عمومیها و آموزش رشتههای تخصصی برای این افراد بیش از پیش ضروری است.
استاندار اردبیل تصریح کرد: دانشکده خبر اردبیل در کنار مجتمع خبرنگاری و خانه مطبوعات، میتواند به مجموعه ارزنده فرهنگی در استان تبدیل شود که در کنار آموزش و ارتقاء سطح توانمندیهای فعالان این حوزه، بخشی از مسائل و مشکلات فرهنگی را نیز ساماندهی کند.
بهنام جو خواستار حمایتهای دستگاههای دولتی از آموزش و ارتقاء سطح علمی مسئولان روابط عمومیها شد و تاکید کرد: توجه به کیفیت فارغ از کمیت و تعداد دانشجویان و ایجاد رشتههای مورد نیاز استان و نیز استفاده از اساتید مجرب و متخصص باید سرلوحه فعالیت دانشکده خبر اردبیل در تشکل جدید باشد.
او بیان کرد: فارغ التحصیلی در دانشکده خبر نباید مشکلات مربوط به فارغ التحصیلان بیکار را بر دولت تحمیل کند بلکه باید فارغ التحصیلان این دانشکده بعد از فارغ التحصیلی نه تنها مشکل اشتغال نداشته باشند بلکه خود ظرفیتی برای اشتغال دیگر جوانان استان با آموزشها و تخصصهای لازم باشند.
لطیفی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اردبیل نیز گزارشی از فعالیت و مراکز علمی کاربردی فعال استان ارائه کرد و گفت:در حال حاضر ۱۴ مرکز علمی کاربردی در استان فعالیت دارد و مرکز علمی کاربردی شرکت کشت و صنعت مغان که اخیرا" منحل شده است با واگذاری به بخش خصوصی مجدداً احیا میشود.
انتهای پیام/ح