دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی اعلام کرد که رجیستر‌های غیر قانونی گوشی‌ها باطل می‌شود.

واکنش کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به گزارش اتوبوس‌های رجیستریبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خراسان روز گذشته گزارشی از پدیده اتوبوس‌های رجیستری منتشر کرد که عده‌ای سودجو افرادی را با اتوبوس از کشور خارج و از گذرنامه آنان برای رجیستر کردن گوشی‌های همراه قاچاق استفاده می‌کنند.

در این گزارش همچنین به نوعی سرقت از مسافران سفر‌های خارجی پرداخته شد که طی آن افرادی با سوء استفاده از اطلاعات آنان و حتی دریافت سیم کارت به نام آنان، اقدام به رجیستری گوشی‌های قاچاق می‌کنند. دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی دیروز در واکنش به انتشار این گزارش در تماس با خراسان در این باره اظهار کرد: با توجه به پیش بینی‌هایی که در خصوص سوء استفاده از طرح ثبت تلفن همراه مسافر می‌شد، هماهنگی‌هایی با دستگاه‌های کشوری و استانی از طریق کمیسیون‌های استانی انجام شد.


بیشتر بخوانید: دور زدن قانون رجیستری گوشی های همراه در مرزها 


رسول فرزادفر افزود: این موضوع به دستگاه‌های صنعت، معدن و تجارت، پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گمرکات، سازمان تنظیم مقررات رادیویی، اداره کل فناوری اطلاعات، حج و زیارت و دفاتر گردشگری در استان‌ها اطلاع داده شد تا در صورت مشاهده مواردی از سوء استفاده از این طرح، این موارد بر اساس جداولی تکمیل شود و در اختیار کمیسیون‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان‌ها به عنوان متولی مبارزه باقاچاق، قرار گیرد تا این کمیسیون‌ها موضوع را از طریق ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق پیگیری کنند. وی ادامه داد: اگر گوشی توسط سیم کارت‌هایی که بدون اطلاع مالک آن صادر شده، ثبت و رجیستر شده باشد، علاوه بر این که ابطال و از دسترس خارج می‌شود، با متخلفانی که سوء استفاده کرده باشند همچون مدیر کاروان یا موسسه گردشگری یا فرد دیگری در ادارات مربوط، برخورد می‌شود. دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی اظهار کرد: مردم شکایات خود را در این زمینه به پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز و اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت و معدن استان‌ها ارائه کنند تا پیگیری و با متخلفان برخورد شود. وی با تاکید بر این که بعد از شکایت افراد، گوشی‌هایی که این گونه رجیستر شده است، ابطال می‌شود، افزود: گوشی‌های بدون رجیستر ۳۰ روز فرصت ثبت دارند.


طرح رجیستر مسافری لغو می‌شود؟
فرزادفر همچنین گفت: احتمالا مسئله رجیستر تلفن همراه مسافری به طور کلی لغو می‌شود. سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق نیز پیش از این در خصوص سوءاستفاده از گذرنامه برای ثبت گوشی مسافری، گفته بود: ممکن است افراد سودجو از گذرنامه با این عنوان سوءاستفاده کنند که شخص را یک یا دو روز از کشور خارج و سپس با استفاده از اطلاعات گذرنامه، گوشی مسافری را ثبت کنند. حمیدرضا دهقانی‌نیا افزود: به زبان ساده تر، اطلاعات گذرنامه در اختیار فرد سودجو قرار می‌گیرد و توسط این شخص وارد سامانه می‌شود، در مرحله ثبت گوشی مسافری باید شماره تلفنی را که منتسب به اطلاعات گذرنامه است وارد کند، بنابراین شخص سودجو باید مالکیت سیم کارت را هم بگیرد که در همین زمینه این فرد به دفاتر اپراتور مراجعه و اقدام به سوزاندن سیم کارت می‌کند. وی ادامه داد: این مسئله ارتباطی به رجیستری ندارد و کاری است که خارج از قاعده در حال انجام است. او گفت: بر اساس قوانینی که به دفاتر اپراتوری ابلاغ شده است در صورتی سیم‌کارت سوزانده می‌شود که شخص احراز هویت شده باشد، اما اگر بدون این فرایند سیم کارت سوزانده شود مقصر سامانه رجیستری نیست. این مقام مسئول افزود: زمانی که از سوءاستفاده از اطلاعات گذرنامه افراد سخن می‌گوییم، دیگر مشکل از سامانه رجیستری نیست، زیرا همان گونه که گفتم فرایند رجیستری گوشی مسافری به گونه‌ای تدوین شده که صرفاً صاحب سیم کارت می‌تواند گوشی را ثبت کند. دهقانی نیا با بیان این که در صورتی که بدون احراز هویت، سیم کارت سوزانده شود، این اقدام تخلف اپراتور محسوب می‌شود، افزود: در صورتی که سیم کارت سوزانده شود بسیار راحت می‌توان فرد سودجو را پیدا کرد و این موضوع قابل بررسی و ردیابی است.

منبع:خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: ریجستری ، قاچاق کالا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار