به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،امید حاجمحمدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : باهدف نظارت بهداشتی و شرعی دامهای قربانی در تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۵ اکیپ ثابت و ۱۷ اکیپ سیار به همشهریان خدمات ارائه میدهند.
او گفت : این گروه شامل ۱۵ دامپزشک و ۱۰ ناظر ذبح شرعی بر دام است.
او با بیان اینکه در ۱۰ شهرستان استان ۱۲ کشتارگاه دام در حال فعالیت است، افزود: در کشتارگاههای دام استان ناظران بهداشتی و شرعی در صبح و عصر تاسوعا و همچنین تا ظهر عاشورای حسینی بهصورت ویژه به همشهریان خدمات ارائه میدهند.
حاجمحمدی از شهروندان خواست برای جلوگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، دامهای قربانی مورد نیاز را از مراکز عرضه دام با نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
او افزود: چنانچه همشهریان قصد دارند نزولات خود را در محل زندگی ذبح کنند در صورت تمایل با تماس با شماره تلفن ۱۵۱۲ همکاران در اسرع وقت برای نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی در محل مورد نظر حضور بهعمل میرسانند.
این مسؤول گفت: نگهداری گوشت دام تازه ذبح شده در یخچال به مدت ۲۴ ساعت در دمای چهار درجه سانتیگراد سبب میشود تا علاوه بر ترد شدن گوشت به دلیل جمود نعشی، احتمال انتقال بیماریهای خطرناکی مثل تب کریمه کنگو از بین برود.
حاجمحمدی در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه دام و سایر موارد در خصوص عرضه و ذبح غیرمجاز دام، با شماره ۱۵۱۲ دامپزشکی تماس بگیرند .
انتهای پیام/د