به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، بشیر خالقی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود اینکه بارها به مسئولان حوزه سلامت و سازمانهای بیمهگر برای پوشش بیمهای خدمات ناباروری تذکر داده شده ولی همچنان این سازمانها به چنین خدماتی بیاعتنا هستند.
او از نبود پوشش بیمهای برای خدمات درمان ناباروری در سطح کشور با توجه به اهمیت موضوع انتقاد کرد.
خالقی با اشاره به مشکلات بیماران نابارور گفت: یکی از عمدهترین مشکلات این بیماران هزینههای بالای درمان و فقدان پوشش بیمه ای است، تنها بخشی از آزمایشهای اولیه ناباروری تحت پوشش خدمات بیمه درمان قرار داشته و سایر موارد تحت پوشش بیمه نیست.
نماینده مردم شهرستانهای خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی همچنین با تأکید بر اینکه بیمهها حمایت مناسبی از زوجهای نابارور ندارند، افزود: بارها به مسئولان حوزه سلامت و سازمانهای بیمهگر در زمینه پوشش بیمهای خدمات ناباروری تذکر داده شده و انتظار میرود که تمام مراحل درمان ناباروری تحت پوشش بیمه قرارگیرد.
او با بیان اینکه افزایش سن سالمندی جمعیت کشور زمینهسازی برای درمان ناباروری زوجهای جوان را ضروری کرده، گفت: مسئولان باید توجه بیشتری به بیمه ناباروری داشته باشند چون درمان این بیماران، کمک شایانی به افزایش جمعیت جوان در آینده خواهد کرد.
خالقی درباره تخصیص بودجه به درمان بیماری ناباروری نیز افزود: در بودجه مصوب سالانه ردیف خاص و جداگانهای برای درمان ناباروری اختصاص نیافته ولی برای همه موارد مربوط به حوزه سلامت اعتبار مورد نیاز در نظر گرفته شده و وزارت بهداشت باید برای درمان ناباروری باید اعتبارات ویژهای را هزینه کند.
انتهای پیام/ع