خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ضررهایی ظروف پلاستیکی و تاثیر در آن در مواد خوراکی اظهار کرد: افراد به خصوص در ایام عزاداری برای نوشیدن چای و مواد غذایی از ظروف پلاستیکی استفاده میکنند و همچنان سالیان زیادی است که این روش را ادامه میدهند و از ضررهای آن آگاه نیستند چراکه ظروف یکبار مصرف به راحتی می توانند انتقال دهنده میکروب باشند.
بیشتر یادبگیرید: آموزش پخت حلوای سه رنگ
او افزود: البته میتوان برای مواد غذایی خشک از ظروف کاغذی استفاده کرد اما برای مواد غذایی مرطوب امکان انتقال باکتریها به داخل مواد غذایی و سپس بدن وجود دارد.
متخصص تغذیه متذکر شد: نکته مهم این است که در انتخاب رنگ این ظروف هم باید دقت کنید، نگهداری از این ظروف هم بسیار شرایط خاصی را میطلبد؛ اگر گفته میشود جنس و رنگ مهم است، زیرا ظرفها به گونهای هستند که توانایی نگهداری رنگ را ندارند و هنگام تماس با چای یا غذای داغ، رنگ حل شده و یک لایه از آن وارد بدن میشود.
او افزود: معمولا ظروف سفید رنگ برای نگهداری مواد غذایی گرم و مرطوب استفاده میشوند درحالی که برای نگهداری غذاهای داغ مانند آش و شله زرد مناسب نیستند.
متخصص تغذیه بیان کرد: ظروف یکبار مصرف با رنگ شفاف، روشن و شیشهای باید برای مواد غذایی سرد استفاده شوند، در هیچ شرایطی نباید برای توزیع مواد غذایی داغ از آنها استفاده کرد و تنها برای مایعات و مواد غذایی خنک از جمله شربت، شیرسرد، آبمیوه و آب این ظروف استفاده شود.
بیشتربخوانید: اینگونه غذاخوردن شما را به مرگ نزدیک میکند!
او تاکید کرد: در کل بهتر است کمتر از ظروف یکبار مصرف استفاده شود و اصلا با خود ظرف یکبار مصرف مواد غذایی را گرم نکنید حتما برای خوردن از ظروف غیر پلاستیکی استفاده کنید. تا مانع بروز برخی بیماریهای خاص شوید.
انتهای پیام/
راستی دو تا سوال.
اولا :چرا در مورد انواع ظروف تفلن که سراسر یرطان زا هستن چرا نه حرفی زده میشه و نه جلوی تبلیغ گسترده آنها گرفته میشود.
دوم : ظروف الومینیوم که باعث ضعف اعصاب می شود هم همچنین.