ذبح دام قربانی در شوشتر تحت نظارت دامپزشکان

رییس اداره دامپزشکی شوشتر از نظارت دامپزشکان بر ذبح دام‌های قربانی در این شهرستان در روز تاسوعا و عاشورا خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید مرتضی قریشی رییس اداره دامپزشکی شوشتر با بیان اینکه ۴ گروه ثابت و سیار دامپزشکی این شهرستان به منظور حفظ بهداشت عمومی و سلامت مصرف کنندگان در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی بر کشتار دام قربانی نظارت می‌کنند، گفت: یک گروه در کشتارگاه شهرستان مستقر است و ۳ گروه دیگر نیز به صورت سیار در سطح شهر فعالیت دارند.

او بیان داشت: به دلیل رعایت شرایط بهداشتی توصیه می‌شود دام قربانی در کشتارگاه ذبح شود، اما با توجه به حجم بالای کشتار در حین برگزاری مراسم عزاداری گروه‌های سیاری نیز در سطح شهر شوشتر فعال هستند.

قریشی به عزاداران و مردم توصیه کرد ذبح دام را حتما در مکان‌های مجاز و از پیش تعیین شده انجام دهند، چرا که بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک بین دام و انسان وجود دارد که یکی از شایع‌ترین راه‌های انتقال آن از طریق گوشت آلوده است.

رییس اداره دامپزشکی شوشتر اظهار داشت: روز گذشته حدود ۱۰۰ راس دام سبک و سنگین زیر نظر کارشناسان دامپزشکی در شوشتر ذبح شد و برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک دام و انسان توصیه می‌شود لاشه دام بعد از کشتار حدود ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود.

در آیین عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی در استان خوزستان ده‌ها راس دام به عنوان نذری در مسیر عبور هیات‌های عزادار قربانی شده و گوشت آن‌ها بین نیازمندان توزیع می‌شود.

انتهای پیام/گ

نظارت بر ذبح دام در ایام محرم

برچسب ها: دامپزشکی ، بهداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.