یک مربی بدنسازی درباره علل عدم کاهش وزن با وجود ورزش، توضیحاتی ارائه داد.

چرا ورزش می‌کنیم، اما لاغر نمی‌شویم؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روح الله فریادی بابیان اینکه افراد چاق و یا دارای اضافه وزن برای لاغری باید فاکتور‌های مختلفی را رعایت کنند، عنوان کرد: بسیاری از این افراد برای کاهش وزن به ورزش روی می‌آورند و انتظار دارند به سرعت هم نتیجه بگیرند، درحالی که بسیاری از نکات اصولی را رعایت نمی‌کنند.

وی بابیان اینکه برای کاهش وزن باید تغذیه مناسب را مکمل تمرینات ورزشی کنیم، گفت: افرادی که می‌خواهند با ورزش لاغر شوند، باید نوع تغذیه خود را نیز اصلاح کنند، به این معنی که از خوردن غذا‌های سرخ کردنی صرف نظر کرده و حجم غذایشان را نیز کاهش دهند.

مربی بدنساز تیم ملی هندبال نوجوانان صبحانه نخوردن را یکی از دلایل مهم برای افزایش وزن افراد دانست و گفت: براساس تحقیقات انجام گرفته، میزان اضافه وزن و شیوع چاقی در میان افرادی که صبحانه را از وعده‌های غذایی‌شان حذف می‌کنند، بیشتر است. برای همین افرادی که با ورزش کردن به دنبال کاهش وزن هستند، باید صبحانه را مفصل بخورند.

وی اضافه کرد: وعده شام این دسته از افراد باید قبل از ساعت هشت شب باشد و از زیاد خوردن هم در این وعده پرهیز کنند.

فریادی به تاثیر کم خوابی در افزایش وزن افراد هم اشاره کرد و گفت: بدن هر فرد در طول شب به حدود هفت ساعت و نیم و در طول روز به یک ساعت خواب نیاز دارد. البته بهترین زمان هم برای خواب افراد از ساعت ۱۰ شب تا پنج و نیم صبح و در طول روز نیز از ساعت دو تا سه ظهر است.

وی یادآورشد: این خواب کافی به بدن کمک می‌کند تا هورمون رشد در آن ترشح شده و فرد اندام شاداب تری داشته باشد.

این مربی بدنساز در ادامه به نقش تمرینات ورزشی در کاهش وزن افراد هم اشاره کرد و گفت: تمرکز صرف روی تمرین هوازی یا تمرین قدرتی تاثیر چندانی در کاهش وزن ندارد و باید این دو بصورت مکمل اجرا شوند، یعنی هفته‌ای سه جلسه تمرینات قدرتی و سه جلسه نیز تمرینات هوازی باشد.

وی تصریح کرد: اگر تمرینات ورزشی خیلی شدید باشد باعث هدر رفتن انرژی زیادی از فرد می‌شود که برای جبران به تغذیه بیشتری روی می‌آورد، اگر هم سبک باشد تاثیر زیادی بر بدن نخواهد داشت.

فریادی در ادامه تاکید کرد: یکی از انواع طراحی‌های تمرین که امروزه مورد توجه قرار گرفته و باعث چربی سوزی و کاهش وزن زیادی می‌شود، تمرینات اینتروال – تناوبی – است که در هفته برای تمرینات قدرتی چهار ساعت و نیم و برای تمرینات هوازی حدود هفت ساعت در نظر گرفته اند.

وی همچنین تاکید کرد: بانوان ورزشکار آماتور می‌توانند در طول هفته ۷۰۰ گرم و بانوان ورزشکار حرفه‌ای ۹۰۰ گرم کاهش وزن داشته باشند. همچنین این آمار برای ورزشکاران مرد آماتور هفته‌ای ۹۰۰ گرم و مردان ورزشکار حرفه‌ای هفته‌ای یک کیلو و ۲۰۰ گرم است.

مربی بدنسازی تیم ملی هندبال نوجوانان تاکید کرد: درصورتی که فردی تمرینات ورزشی خود را بصورت اصولی انجام دهد و رژیم غذایی مناسبی هم داشته باشد، اما وزن کم نمی‌کند حتما باید به پزشک مراجعه کند، چراکه این شخص احتمالا دارای مشکل کم کاری تیروئید است.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

برچسب ها: اضافه وزن ، ورزش ، لاغر شدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۵ ۲۱ شهريور ۱۳۹۸
معلوم نیست
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۱:۲۱ ۲۰ شهريور ۱۳۹۸
یه کم کمتر بخور لاغر میشی