به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، رفعتی,مدیر سلامت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان گفت :از نگهداری غذا بیش از دو ساعت در بیرون از یخچال خوداری شود که این امر باعث میکروبی شدن غذا می شود وانواع بیماریهای گوارشی حتی سرطان را در پی دارد.
او با اشاره به نگهداری و فساد پذیر بودن غذا در بیرون از یخچال افزود:غذا نباید بیش از دو ساعت در خارج یخچال بماند و اگر مجبور به نگهداری مواد غذایی هستید باید غذا داخل یخچال و در دمای ۴ درجه نگهداری شود .
رفعتی افزود دمای بالای ۶۵درجه سانتیگرداد هم از میکروبی شدن غذا و فساد آن جلوگیری می کند .
انتهای پیام/غ