نیارکی گفت: مهمترین اقدامات انجام شده در صنایع مختلف و اولویت های وزارت صنعت در توسعه ساخت داخل با هدف کاهش ارزبری و مدیریت واردات مورد بررسی قرار گرفت.

اولویت وزارت صنعت توسعه ساخت داخل با هدف کاهش ارزبری و مدیریت واردات استبه گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی صادقی نیارکی سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت در حاشیه دومین نشست شورای مدیران معاونت امور صنایع وزارت صمت گفت: تلاش برای پیاده سازی عملی نهضت ساخت داخل با محوریت خود اتکایی در تولید کالا‌های حساس، ضروری و راهبردی از مهمترین سیاست‌های معاونت امور صنایع در سال جاری است.

او هدف از پیاده سازی این نهضت را کاهش آسیب پذیری و افزایش استحکام و توسعه و تعمیق ساخت داخل در صنایع مزیت دار اعلام کرد.


بیشتر بخوانید: برنامه‌ریزی برای افزایش کیفیت و توسعه عمق ساخت داخل محصولات ایران خودرو


سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت در ادامه به ابلاغ قانون حداکثر استفاده از توان تولید ملی و رونمایی از سامانه توان ایران اشاره کرد و گفت: این سامانه در راستای اجرای این قانون و بهم رسانی نیاز‌ها و توانمندی‌های صنعتی، معدنی و... در کشور ایجاد و بستر را برای توسعه تولید ایرانی دارای مشابه خارجی فراهم خواهد کرد.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت با نگاهی به برخی از مواد این قانون افزود: آیین نامه اجرایی این قانون با محوریت مرکز توسعه ساخت داخل در حال پیگیری است و با همکاری سایر نهاد‌ها، پیش نویس این آیین نامه آماده خواهد شد.

صادقی نیارکی در بخش دیگری از سخنانش به تشکیل میز دوم تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو پرداخت و تصریح کرد: این میز تخصصی نیز به زودی با محوریت تشکل‌های تخصصی در صنعت قطعه سازی کشور برگزار خواهد شد.

او در پایان با اشاره به موضوعات مطروحه در نشست شورای مدیران معاونت امور صنایع گفت: در این نشست مهمترین اقدامات انجام شده در صنایع مختلف و اولویت‌های وزارت صنعت در توسعه ساخت داخل با هدف کاهش ارزبری و مدیریت واردات مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است، در این نشست ضمن بررسی مهمترین اقدامات انجام شده در دفاتر تخصصی موضوعات نظیر، تبیین وضعیت اجرای سامانه توان ایران و بهم رسانی نیاز‌ها و توانمندی‌های صنعتی، رتبه بندی صنایع کل کشور، برگزاری میز‌های تخصصی، تحلیل وضعیت شاخص بهای کالا‌ها در بورس، بررسی وضعیت صنعت نساجی، ماشین سازی، خودرو، لوازم خانگی، برق الکترونیک و... پرداخته شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار