کیومرث کلانتری معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست در گفتوگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جواندر رابطه با مدیریت پسماند و پسماند سوزی در استان تهران اظهار کرد: پسماند سوزیها در استان تهران بیشتر در حومه شهرها و روستاها صورت میگیرد به همین دلیل براساس مدیریت و نظارت بر این موضوع بر عهده مسئول آن منطقه است.
او افزود: اگر پسماندی در شهر سوزانده شود متولی آن شهرداری اگر در روستا بسوزد متولی آن دهیاری و بین روستا و شهر برعهده بخشداری است.
کلانتری گفت: موضوع پسماند سوزیها در کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران مطرح و مصوب شد که بر همین اساس پسماندهایی که در حوزه شهر سوخته میشود فرماندار باید برای مبارزه با این معضل وارد عمل شود.
بیشتر بخوانید: برخورد با پسماند سوزی در اطراف فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره )
او ادامه داد: بیشترین پسماند سوزی در شهرستانهای جنوب و جنوب غربی استان صورت میگیرد که بخشی از آنها مربوط به علوفههای مزارع کشاورزی است که براساس قانون هوای پاک جهاد کشاورزی مکلف است با کار ترویجی اجازه آتش زدن مزارع را به کشاورزان ندهد.
معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: ورود پساب شهری، هجوم پسماندها، نخالههای ساختمانی، وجود گاوداریها و سایت آرادکوه از جمله معضلات محیط زیستی جنوب استان تهران است که به پیشنهاد سازمان حفاظت محیط زیست کارگروهی زیر نظر وزارت کشور برای حل این مشکلات تشکیل شود.
کلانتری گفت:براساس حساسیتهای سازمان حفاظت محیط زیست به معضلات زیست محیطی جنوب استان تهران به دلیل آلودگیهای این مناطق مقرر شد که آبیاری مزارع برنج با فاضلاب صورت نگیرد و تمام چاههای آلوده به نفت نیز پاکسازی شود.
انتهای پیام/
به عنوان مثال مصرف سرانه ی گاز نیروگاه نکا با شهر تهران را در باز دهی مقایسه کنید .