به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر خوب فکرش را بکنیم واقعاً حیرت انگیز است که داراییهای ۲۶ نفر از ثروتمندترین میلیاردرهای دنیا با ثروت کل ۳/۸ میلیارد نفری که فقیرترین ساکنان کره زمین محسوب میشوند برابری میکند. بعضی از ما این مسأله را عادلانه نمیدانیم، با این حال، کماکان این سؤال برای ما وجود دارد که این افراد چطور موفق شدند تا این حد ثروتمند شوند. در حقیقت افراد ثروتمند همگی عادتهای مشترکی دارند که به آنها کمک کرده تا این حد از نظر مالی موفق شوند. در ادامه به ۱۰ عادتی میپردازیم که افراد ثروتمند را از فقرا متمایز میکند.
۷۹ درصد از ثروتمندان دنیا در انجام کارهای خیر داوطلب شده اند. آنها وقف کردن زمان، پول و تخصص شان را برای خود تبدیل به یک عادت کرده اند.
اهدا کردن، انجام کار خیر و هدیه دادن به دوستان و آشنایان نه تنها مهربانی و سخاوت شما را نشان میدهد، بلکه از ثروتمند بودن شما هم حکایت دارد. البته آدمهای طمعکاری هم پیدا میشوند که فقط به دنبال مصرف کردن باشند، اما یک شخص ثروتمند میداند که پول نه راکد بلکه باید در جریان باشد وافرادی هم هستند که نیاز به کمک دارند.
این بدان معنی نیست که همهی ثروت خود را بر باد دهید. در واقع هر کاری باید با منطق انجام شود.
سعی کنید تعداد دفعاتی را که در طول روز نه میگویید یا ایدهی کسی را رد میکنید بشمارید. حتی اگر حالا هم صد در صد مطمئن هستید که کاری درست یا شدنی نیست، فقط صبر کنید. مدتی فرصت دهید و ذهن خود را باز کنید.
وقتی پای دستیابی به پول و ثروت در میان باشد، باید تحمل و صبر خود را بالا ببرید.
غیبت کردن به روابط ما با دیگران صدمه میزند و درهای موفقیت را به روی ما میبندد. یکی از عادتهای افراد ثروتمند این است که هرگز غیبت هیچ کسی را نمیکنند.
اگر با کسی مشکل دارید، بهتر است پیش او بروید و مستقیماً با خودش صحبت کنید. این طرز رفتار اعتبار شما را در سطوح بالاتر جامعه بالا میبرد.
اگر میخواهید به موفقیت دست پیدا کنید، یک هدف برای خودتان تعیین کنید، نه اینکه فقط آرزو کنید. برخلاف رؤیاها، هدفها قابل کنترل هستند. برای اینکه بتوانید به سمت ثروت قدم بردارید، برنامه ریزی کنید و بدانید که دقیقاً چه میخواهید.
توماس کورلی، نویسندهای که در مورد میلیونرهای خود ساخته تحقیق کرده بود، به این نتیجه رسید که افراد موفق مرتباً قمار نمیکنند و با امید به برنده شدن در قرعه کشی دست روی دست نمیگذارند و منتظر نمیمانند.
این بدان معنی نیست که آنها ریسک نمیکنند. قطعاً این کار را میکنند، اما نکته اینجا است که آنها همه چیز را از قبل بررسی میکنند و به خودشان اتکا میکنند، نه ثروتی که اطمینانی از آن نیست.
بیل گیتس، مدیر شرکت مایکروسافت میگوید سالانه ۱۰ کتاب میخواند و این کار مزایای زیادی برای او دارد. البته او در میان افراد ثروتمند تنها کسی نیست که کتاب خواندن را راه دستیابی به ثروت میداند.
با این حال، منظور نه کتابهای صرفاً سرگرم کننده، بلکه کتابهایی است که دربارهی خودسازی هستند. کتابهایی که مطالعه میکنید باید به شما آموزش و ایدههای جدیدی دهند. ۱۱ درصد از افراد ثروتمند و ۷۹ درصد از افراد فقیر صرفاً برای سرگرم شدن کتاب میخوانند.
افرادی که واقعاً ثروتمند هستند معمولاً لباسهای خیلی گران قیمتی به تن نمیکنند. آنها ماشینهای پرزرق و برق نمیخرند و به دنبال آخرین مد لباس نیستند. در واقع ممکن است همسایهی شما میلیاردر باشد، اما شما هرگز متوجه این موضوع نشوید.
۶۲ درصد از ثروتمندان هر روز از نخ دندان استفاده میکنند، در حالی که فقط ۱۶ درصد از افراد فقیر این عادت را دارند. لبخند ما یکی از اولین چیزهایی است که به چشم میآید. بدبویی دهان و زرد بودن دندانها میتواند تصویر کلی شما را خراب کند.
دیوید رمزی، تاجر آمریکایی میگوید افراد ثروتمند از مقرئض کردن خود دوری میکنند. آنها اگر نیاز به خرید چیزی داشته باشند، ترجیح میدهند برایش پول پس انداز کنند و هزینهی آن را نقد پرداخت کنند.
وام گرفتن از بانک برای رفتن به سفر یا خرید ماشین عاقلانه نیست، چون باید بهرهی وام را هم پرداخت کرد. قرض گرفتن یکی از موانع بزرگ در راه رسیدن به ثروت است. زندگی کردن با شرایطی فراتر از استطاعت مالی خود و ناتوانی در محاسبهی درست و دقیق مالی، شما را از رسیدن به موفقیت بازمی دارد.
افراد ثروتمند برای خود تیم میسازند. آنها نمیتوانند همهی کارها را به تنهایی انجام دهند و باهوشترین آدمهای دنیا هم نیستند. اگر کاری را بلند نباشند، وظیفهی انجام آن را به عهدهی کسانی میگذارند که دانش بیشتری در مورد آن دارند.
درخواست کمک از دیگران کار خجالت آوری نیست.
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/