رئیس قوه قضاییه گفت: اگر عاشورا نبود، دین کامل نبود و فقط پوسته‌ای از آن وجود داشت.

گر عاشورا نبود، دین کامل نبودبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی شب گذشته در محفل عزای سید الشهدا واقع در خیمة الانتظار گفت: داعش که صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها به‌عنوان مرکب از آن‌ها برای جنایت استفاده می‌کردند، نمونه‌ای از جهل مسلمانان است.

رئیس قوه قضاییه افزود: رهبر انقلاب فرمودند که جنس کار داعش اسرائیلی است، قبل از اینکه وزارت امور خارجه امریکا خودش اعتراف کند.

او با اشاره به پیام مهم عاشورا در زیارت اربعین اظهار کرد: پیام مهم عاشورا که در زیارت اربعین می‌خوانیم، این است که حسین خون قلبش را داد که جامعه قدرت تحلیل و تفکر پیدا کند و جهل را کنار بزند، جهلی که در مقابلش عقل است نه علم.

رئیسی متذکر شد: اینکه جامعه‌ای به یزید می‌گفت امیرالمومنین نشان از جهل است، مسلمانان جاهل کسانی هستند که به مستکبرین سواری می‌دهند و مرکب آن‌ها می‌شوند.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه عاشورا تضمین‌کننده بقای دین بود، بیان کرد: اگر عاشورا نبود، دین کامل نبود و فقط پوسته‌ای از آن وجود داشت.

او با بیان اینکه در مورد عاشورای حسینی هر تحلیلی مبنی بر تصادفی بودن، محکوم به شکست است، گفت: عاشورا یک حرکت برنامه‌ریزی شده الهی است که در این برنامه شخصیت‌های برجسته‌ای همراه امام حسین (ع) نقش ایفا می‌کنند.

رئیسی اظهار کرد: اصل قیام عاشورا طراحی حضرت حق است که در یک فصل دست امام حسین (ع) و در یک فصل دست حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) است.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به سخن حضرت قاسم در واقعه عاشورا خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) انسانی پرورش داد که شب عاشورا مرگ را از عسل شیرین‌تر دانست.

او اظهار کرد: عالم این گونه است که جماد فدای نبات، نبات فدای حیوان و حیوان فدای انسان و انسان فدای دین و خداست، هر کدام از این‌ها حیاتی برای حیات برتر دارند.

رئیسی یادآور شد: وجود مقدس خدا برای از بین رفتن پلشتی‌ها و زشتی‌ها و ماندگاری دین خدا است، بعثت برای آغاز رسالت نبوی به جهت ایجاد یک دین کامل برای حیات بشری است.

او  با بیان اینکه اگر بعثت بود، اما غدیر نبود، دین کامل نبود، یادآور شد: بعد از پیغمبر زمام امور دین باید به دست علی (ع) می‌افتاد، به همین دلیل واقعه غدیر رخ داد.


بیشتر بخوانید : باید مراقب امضاهای طلایی باشیم


رئیسی با اشاره به سخن و هدف امام حسین (ع) در قیام عاشورا اظهار کرد: امام حسین (ع) فرمودند «دلیل آمدن من این است که امر به معروف و نهی از منکر کنم، چراکه انسان‌های دور از خدا زحمات پیامبر را هدر می‌دهند و دین را منحرف کردند، من آمدم تا دین را از انحراف نجات دهم و حرف‌های پیامبر را دوباره احیا کنم.»

رئیس قوه قضاییه افزود: پیامبر هرچه به‌عنوان ارزش در جامعه جا انداخته بود، جای خودش را به ارزش‌های جاهلی داده بود.

رئیسی عنوان کرد: حضرت علی (ع) می‌فرماید در آخرالزمان اهل صبر و اهل بصیرت نجات می‌یابند، برای همین است که رهبری مدام توصیه به بصیرت می‌کنند.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه چشم دل و بصیرت خیلی مهم‌تر از چشم سر است، متذکر شد: با نداشتن چشم سر اشیاء را نمی‌توان تشخیص داد، اما با نداشتن چشم دل، راه را گم می‌کنیم و ممکن است سر از خیمه دشمن در بیاوریم.

او تصریح کرد: عاشورا نقطه امید بشریت در عالم است، یعنی‌ای انسان تو با عاشورا نباید دچار ظلم و فساد شوی. الگوی انقلاب اسلامی ما عاشوراست و خیلی‌ها دنبال آن هستند که عاشورا الگو نشود.

رئیس قوه قضاییه بقای خون شهدای مدافع حرم و انقلاب و جنگ را اتصال آن به خون سیدالشهدا و ثارالله دانست و یادآور شد: قرار این بود که عاشورا در عاشورا بماند، اما امام زین العابدین (ع) نگذاشتند چنین اتفاقی بیفتد و اولین کاری که کردند پیوند دادن قلب‌ها با امام حسین (ع) بود.

او افزود: اولین عزاداری را امام سجاد (ع) چند روز بعد عاشورا گرفتند و تا ۴۰ سال برای امام حسین (ع) اشک ریختند، پیام اشک‌ها این بود که عاشورا باید بماند.

رئیسی دومین فعالیت امام سجاد (ع) برای زنده نگه داشتن قیام عاشورا را پیوند عاشورا با عبادت دانست و اضافه کرد: زمانی که در سجده ما سر بر تربت امام حسین (ع) می‌گذاریم، عاشورا با عبادت پیوند می‌خورد.

رئیس قوه قضاییه سومین راه برای ماندگاری عاشورا را اربعین که نمادی برای گم نشدن عاشوراست برشمرد.

او با تاکید بر اینکه رمز ورود به رحمت واسعه الهی یا حسین (ع) است، افزود: ما از کودکی تا زمان مرگ که تربت ابی‌عبدالله را در کفنمان می‌گذارند با امام حسین (ع) هستیم و مدت زمان این همراهی تا ظهور امام زمان (عج) ادامه دارد.

رئیسی با اشاره به اینکه دشمن عاشورا را نشانه گرفته است، اظهار کرد: عاشورا باید بماند، چراکه رمز بقای دین، عدالت، سنت نبوی و ولایت علوی است.

رئیس قوه قضاییه بیان کرد: عاشورا روز آغاز است نه پایان، پایان عاشورا روز قیامت است که حضرت فاطمه (س) جویای قاتلین پسرش می‌شود.

او عنوان کرد: خیلی‌ها می‌خواهند جاده را غبارآلود کنند، اما باید نگاه به رهبرمان و گفته‌هایشان باشد تا راه را گم نکنیم.

رئیسی با تاکید بر اینکه کرامت اخلاقی با حسن خلق متفاوت است، با روایتی در همین خصوص گفت: خدا به پیامبر گفت که اگر خوش اخلاق نباشی مردم از کنار تو می‌روند، پس خوش اخلاقی خیلی مهم است.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه غذای هیأت امام حسین (ع) و پرچم اباعبدالله تبرک است، تاکید کرد: امام حسین (ع) اسوه است و بعد پیامبر و امام علی (ع) باید به امام حسین (ع) نگاه کنیم.

انتهای پیام /ت

صحبت های رئیس قوه قضائیه در خراسان رضوی

برچسب ها: دادگاه ، قوه قضاییه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.