به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،"مصرف چای پس از صرف وعدههای غذایی" میتواند مضرات بسیاری را برای سلامتی شما بههمراه داشته باشد؛ در ادامه این مطلب به ۷ بیماری و عارضه نوشیدن چای بعد از غذا اشاره شده است.
ــ ناراحتی قلبی و کلیوی
ــ یبوست
ــ کمخونی و فقر آهن
ــ خار پاشنه
ــ ریزش مو
ــ چربی خون
ــ ساییدگی استخوان و آرتروز
لازم به یادآوریست، گذشته از مفید یا مضر بودن مصرف چای، نوشیدن روزانه، مستمر و مداوم چای باعث وابستگی و اعتیاد به این نوشیدنی میشود که خود این امر بهتنهایی عوارض متعددی را در درازمدت برای ما ایجاد خواهد کرد.
از سوی دیگر وابستگی به مصرف صرفاً چای سیاه از میان صدها نوع چای مفید و پرخاصیت ایرانی و خود را مقید کردن به نوشیدن چند لیوان از چای سیاه بهصورت روزانه، مساوی با محروم شدن ما از امکان سوق یافتن به مصرف سایر دمنوشها و چایهای مختلف (بهارنارنج، بادرنجبویه، دارچین، گل گاوزبان، کاکوتی و...) است که این امر نیز به هیچ عنوان مطلوب نیست.
منبع : تسنیم
انتهای پیام/