به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاستای تابستانی با سبزیجات رنگارنگ این فصل درست میشود. این یک نوع غذای کاملا گیاهی و سالم است و برای کسانی که علاقهای به گوشت ندارند خیلی خوب است. این سبزیجات با طعم خود، یک غذای خوشمزه و کاملا گیاهی را با عناصر تابستانی درست میکنند.
در هوای گرم غذا پختن، سخت و دشوار به نظر میرسد. به همین دلیل اکثر ما پختن غذاهای سریع را ترجیح میدهیم. پاستا یکی از آن غذاهای سریع و مورد علاقه اکثر افراد است. برای درست کردن پاستا باید بدانید که چه سسی برای هر نوع پاستا بکار ببرید. پاستاهای سفتتر مثل پنه و ریگاتونی را باید با سسهای غلیظ سرو کرد. به این منظور برای درست کردن پاستا ریگاتونی از سس مخصوص سبزیجات تابستانی استفاده شده که بهترین ترکیب هم برای آن انتخاب شده است.
کدوسبز، گوجه نرم شده، آرتیشوی گریل شده و روغن زیتون که میتوان آنها را با هم در عرض چند دقیقه تبدیل به یک سس غلیظ گیاهی و خوشمزه کرد. ظاهر آن شبیه به سالاد پاستا، اما گرم و خوشمزه است. هیچ اجباری برای عمل کردن دقیقا طبق دستور نیست. شما میتوانید سبزیجات آن را کم و یا زیاد کنید. هر چیزی که در خانه دارید و در دسترس شماست میتوانید داخل سس بریزید. میتوانید از ترکیباتی همانند ترکیب استفاده کنید.
مواد لازم :
پاستا: ۲۰۰ گرم، ریگاتونی (در تصویر) یا پِنه
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری (فوق بکر بهتر است)
کدو سبز: ۲۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
گوجه نرم: ۲ عدد بزرگ
گوجه گیلاسی: ۸ عدد، دو نیم شده
شکر: کمی (اختیاری)
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده: کمی
آرتیشو: ۴ عدد
زیتون سیاه: ۸ عدد
جعفری تازه: مقداری برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه:
۱. سبزیها را به این صورت خرد کنید؛ کدوها را به قطعات درشت خرد کنید، حبههای سیر را پوست گرفته و به قطعات درشت خرد کنید. گوجههای نرم را پوست گرفته و خرد کنید. آرتیشو (اختیاری) را دو نیم کنید و خرد کنید. زیتونها را هم هسته گرفته و خرد کنید.
۲. پاستا را تا حدی بپزید که دندانگیر (آلدنته) باشد. برای آلدنته ۱۲ دقیقه زمان میبرد. ۱/۴ پیمانه از آب پاستا را کنار بگذارید سپس آن را آبکش کنید.
۳. دو قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه نچسب گرم کنید (میتوانید از ماهیتابه استیل هم استفاده کنید). وقتی روغن گرم شد، کدو سبز را اضافه کنید و روی گرمای ملایم سرخ کنید تا زمانی که تغییر رنگ ردهد، مرتب بهم بزنید، اما مواظب باشید آن را له نکنید.
۴. وقتی که کدو سبز تقریبا سرخ شده، سیر را اضافه کنید و بگذارید لابلای قطعات کدو سبز سرخ شود، مرتب بهم بزنید. نگذارید سیر زیاد سرخ شود، چون در اینصورت مزه تلخی خواهد گرفت.
۵. با نمک و فلفل آن را مزهدار کرده و از ماهیتابه درآورید و داخل ظرفی دیگر کنار بگذارید.
۶. گوجه خرد شده و مقدار مناسبی آب را داخل ماهیتابه بریزید.
۷. بگذارید گوجهها خرد شده و کمی غلیظ شوند. در صورتی که آب آن خیلی کم شده و یا خشک شده است، مقداری آب بریزید.
۸. آن را با نمک و فلفل و در صورت دلخواه کمی شکر، مزهدار کنید. سرکه بالزامیک و چیلی را هم در صورت استفاده، اضافه کنید. خوب بهم بزنید. گوجههای گیلاسی نصف شده را اضافه کنید و بگذارید تا گوجههای گیلاسی داخل سس نرم شوند.
۹. پاستای آبکش و آب پاستا را که کنار گذاشته بودید (درصورت نیاز)، داخل سس گوجه بریزید. خوب بهم بزنید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید، بخاطر داشته باشید که زیتونها مقداری نمک دارند. در این لحظه برای ظاهری زیباتر، مقدار بیشتری زیتون اضافه کنید.
۱۰. در آخر کدو سبز سرخ شده و آرتیشو و زیتونها را داخل ماهیتابه بریزید.
۱۱. مواد داخل ماهیتابه را بین دو ظرف تقسیم کنید و با جعفری تازه روی آن را تزئین کنید.
نکات مهم
استفاده از سرکه بالزامیک الزامی نیست. من بعضی اوقات آن را نمیریزم، اما نتیجه کار همچنان خوب است. معمولا سرکه بالزامیک برای سبزیجات برشته مزه خوبی میدهد.
آرتیشو را دو نیم کرده و برشته کنید سپس داخل ترکیب بریزید.
منبع:برترینها
انتهای پیام/