به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، حسن جعفری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی در همایش ائمه جمعه استان کرمان که در هتل ولایت مشهد برگزار شد، با اشاره به حضور سالانه ۳۰ میلیون زائر داخلی و ۶ میلیون نفر زائر خارجی در مشهد، گفت: این مسئله باعث ایجاد حجم قابل توجهی تردد به استان میشود که هم میتواند از لحاظ اقتصادی خوب باشد و هم اگر نکات لازم رعایت نشود امکان دارد
مشکلات فرهنگی برای استان ایجاد کند.
او اولویت اول اقتصاد مقاومتی را توسعه مناطق کمبرخوردار دانست و گفت: در حاشیه مشهد ۱میلیون و ۲۰۰ هزار نفر حاشیه نشین زندگی میکنند که با معضلات زیادی از جمله در حوزههای دینی و اقتصادی دست و پنجه نرم میکنند لذا باید برای رفع این مشکلات اقدام شود.
جعفری ضمن بیان اینکه اولویت دوم مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی مهاجرت معکوس است، ادامه داد: علاوه بر اقداماتی که در حاشیه مشهد به منظور جلوگیری از حاشیه نشینی توسط دستگاههای ذی ربط صورت میگیرد باید شرایطی فراهم کنیم که ساکنان این مناطق به مبدا خود برگردند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی به ذکر دلایل ساماندهی حاشیه مشهد پرداخت و ضمن تشکر از زحمات همه دستگاههای متولی، بیان کرد: رهبری هم هر وقت به مشهد میآیند بر روی ساماندهی حاشیه مشهد تاکید مینمایند.
جعفری به اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در استان کرمان اشاره کرد و گفت: اقدامات بسیار خوبی که در قالب اقتصاد مقاومتی در استان کرمان صورت گرفت باعث شد کرمان در سال ۹۵ به عنوان استان پایلود اقتصاد مقاومتی در کشور مطرح شود.
او به موانع توسعه کشور در چهل سال گذشته از جمله تمرکز گرایی، نزاعهای سیاسی، بزرگبودن دولت، بروکراسی اداری وعدمانسجام ارکانحکومتی پرداخت و گفت: مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به دنبال توسعه همه جانبه مردم است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی ابراز کرد: اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در قلعه گنج استان کرمان منافعی از جمله افزایش رفاه اجتماعی، کاهش۷۰درصدی جرائم خشن، افزایش اشتغال پایدار، کاهش نرخ بیکاری و افزایش حاکمیت قانون را در پی داشت که باعث شده است قلعه گنج شرایط متفاوتی را نسبت به قبل از اجرای طرح مذکور تجربه کند.
جعفری در ادامه ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت اجرای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی گفت: یکی از موفقیتهای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی این است که ۸۰ درصد از معینهای اقتصادی استان از بخش خصوصی و نیمه خصوصی هستند.
او بیان کرد: در ادامه اجرای طرح اقتصاد مقاومتی، نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی ایجاد شد تا علاوه بر مردمی شدن اقتصاد و رصد فعالیت معین ها، در راستای برداشتن موانع احتمالی ایجاد شده گام بردارد.
انتهای پیام//ف.ح
نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی ایجاد شد