به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برادر دکتر مسعود سلیمانی در تشریح آخرین وضعیت برادر خود گفت: الآن ۱۱ ماه از دستگیری دکتر میگذرد و دقیقا یکماه پس از دستگیری وی یعنی اواخر آبانماه ۹۷، وزارت خارجه وارد ماجرا شده و با فرستادن حافظ منافع ایران در آمریکا و دیدار وی کار را شروع کردند.
بیشتربخوانید: بیتوجهی فعالان حقوق بشر و رسانهها به دانشمند ایرانی در زندان آمریکا
وی افزود: ما از اول دستگیری برادرم ۲ وکیل برای پیدا کردن محل او استخدام کرده بودیم و به موازات آن وزارت امور خارجه نیز وکیلهای حافظ منافع را مامور کرده بودند، اما با توجه به شرایط بین ایران و آمریکا کار خاصی نمیشد انجام داد.
برادر مسعود سلیمانی بیان کرد: تا قبل از رسانهای شدن این موضوع اعلام شده بود که کاری نکنید و ما پیگیری میکنیم که اولین خبر توسط بیبیسی پخش شد و سپس شبکههای داخلی به این موضوع پرداختند و وزارت امور خارجه دقیقتر و پیگیرتر وارد ماجرا شد تا جایی که اطلاع داریم ۴ گروه مختلف سیاسی، علمی و دارویی از طرف وزارت خارجه روی این موضوع کار میکنند و پیگیری امور به وزارت امور خارجه محول شده که در حال پیش بردن کار هستند.
سلیمانی تصریح کرد: هنوز داروهای موردنیاز این استاد دانشگاه به وی نرسیده، باتوجه به اینکه وی به بیماری سندرم روده تحریکپذیر مبتلاست و باید داروهای خاصی مصرف کند ، همچنین با وجود قول داده شده مبنی بر این که "از طریق حافظ منافع داروهای مورد نیاز به ایشان منتقل شود" اما تا کنون خبر از رسیدن دارو و بهبود وضعیت جسمی وی به گوش نرسیده است.
برادر استاد ایرانی محبوس در آمریکا اشاره کرد: دانشگاه تربیت مدرس از اول این اتفاق ورود پیدا کرده و بخشی از هزینههای مربوط به استخدام وکیل را تقبل کردند و برای بقیه هزینهها نیز قول مساعدت دادهاند، اما بقیه هزینهها توسط خانواده تامین میشود.
وی خاطرنشان کرد: دکتر سلیمانی در زندان نیست بلکه در بازداشتگاه به سر میبرد که باید هزینه تلفن و خوراک و پوشاک را خود بپردازد؛ برای هر دقیقه تماس با منزل میبایست ۵۰ دلار هزینه پرداخت کند؛ تا کنون بیش از ۱۵۰ هزار دلار هزینه شده که از این مبلغ هزینه شده، سهم عمده را دستمزد وکیلها تشکیل داده است.
سلیمانی اعلام کرد: برخلاف قولهای داده شده، دادگاه هر بار خلف وعده کرده و جلسهای تشکیل ندادهاند.
منبع: آنا
انتهای پیام/