احمد نوربالا عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران و رئیس بخش روان تنی بیمارستان امام خمینی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به وجود خشونت در جوامع مختلف اظهار کرد: هنوز آمار دقیقی در زمینه میزان خشونت در کشورمان به دست نیامده است اما به طور کلی این عارضه به دلیل مسائل روز اجتماعی و حتی مشکلات اقتصادی خانوادهها در افراد مشاهده میشود.
او ادامه داد: اگر انسان نسبت به آینده خودش خوشبین نباشد و نداند که در آینده چه اتفاقاتی قرار است برایش رخ بدهد این امر باعث بروز مشکلات روحی و روانی از جمله خشونت و کاهش آستانه تحمل مردم میشود.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران تأکید کرد: ناپایداری در تصمیمگیریها، میزان خشونت را در کشور و دیگر جوامع افزایش میدهد بنابراین افراد هنگام دفاع از حق و حقوقش گاهی دست به کارهای خشونتآمیزی میزند که به طور غیرعمد و بدون هیچ قصد و غرضی است.
بیشتر بخوانید: سطح پذیرش خشونت در جامعه بالاست
او افزود: مطالعهای در مورد وضعیت سلامت روان به طور مستقل در تهران انجام شده است و نتایج این بررسیها به ما میگوید که اختلالات روانی روند افزایشی تا سال ۹۰ و پس از آن یک روند کاهشی را داشته است.
نور بالا با اشاره به میزان اختلالات روان در استانهای مختلف کشور بیان کرد: استان مرکزی و اصفهان بیشترین میزان رشد اختلالات روان را داشته است، بعد از این سه استان، لرستان ، هرمز گان ، تهران ، زنجان ، آذربایجان غربی، کرمانشاه ، ایلام و کردستان بیشترین میزان افزایش اختلالات روان را به در چند سال گذشته به خود اختصاص داده است.
نعضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران گفت: میزان خشونت در افراد ارتباط مستقیم با کمبود محبت آنها در دوران کودکی دارد و به والدین توصیه میکنم که هیچ فرقی بین فرزندان خود در هنگام لطف و محبت به آنها نگذارند.
انتهای پیام/