به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، قاسمی دادستان عمومی و انقلاب قزوین با بیان اینکه در اکثر جرائم رایانه ای، مجرمان از خطوط موبایل و اینترنت سیم کارتهایی استفاده میکنند که همگی به نام غیر و با اعلام آدرس جعلی و ناقص است گفت: اپراتورهای تلفن همراه باید از ثبت اطلاعات ناقص خوداری کنند و همه سیم کارتهای این چنینی هم در صورت تکمیل نشدن اطلاعات، مسدود شود.
قاسمی افزود: همچنین از ثبت سیم کارتها به نام اتباع بیگانه توسط اپراتورها خودداری و فقط در فرودگاهها و پایانههای مسافربری و در زمان ورود به داخل کشور و تحت نظارت پلیس به افراد مورد نظر سیم کارت اعتباری محدود به زمان خاص ارائه و در زمان خروج هم تحویل گرفته و سلب امتیاز شود.
او اضافه کرد: در حال حاضر متهمان پروندههای کلاهبرداری رایانهای (برداشت غیرمجاز از حساب حسابهای بانکی مردم) برای انجام بزه علاوه بر استفاده از انواع مختلف فیلترشکن ها، از سیم کارتهای اتباع کشورهای بیگانه استفاده میکنند و این شیوه بسیار رایج شده است.
این مقام قضائی گفت: با توجه به اینکه بخش عظیمی از این سیم کارتها متعلق به دو اپراتور مخابراتی ایرانسل و رایتل است، لذا باید این موضوع توسط اپراتورهای این دو شرکت با حساسیت بالا پیگیری و ساماندهی شود.
دادستان عمومی و انقلاب استان گفت: باید سیم کارتهایی که به نام اتباع بیگانه ثبت میشود هوشمند و در مدت اقامت آنها، فعال باشد و به محض پایان اقامت آنها سیم کارت غیرفعال شود.
انتهای پیام/ک