سامانی گفت: با پیگیریهای وزیر کشور تاکنون ۲۱۵ عنوان از وظایف و اختیارات دستگاههای ملی و وزرا به استانداران و دستگاه اجرایی استانی تفویض شده است.
به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ سید سلمان سامانی، سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه با پیگیریهای وزیر کشور تاکنون ۲۱۵ عنوان از وظایف و اختیارات دستگاههای ملی و وزرا به استانداران و دستگاه اجرایی استانی تفویض شده است، اظهار کرد: با این اقدام دولت قدرت تصمیم گیری دستگاههای اجرایی در استانها و استانداران افزایش مییابد.
او افزود: هر چقدر اختیارات دستگاههای اجرایی استانی و استانداران تقویت شود میزان بروکراسی اداری در استانها کاهش پیدا کرده و به خصوص روند صدور مجوزهای سرمایه گذاری تسهیل میشود بنابراین مسیر توسعه استانها با این اقدام دولت شتاب گرفته و این رویکرد دولت با قوت بیشتر ادامه دارد.
بیشتر بخوانید: افزایش اختیارات استانداران، راهی برای دور زدن تحریمها/ دولت برای تفویض اختیارات چه برنامهای دارد؟
معاون هماهنگی وزارت کشور با بیان اینکه تمرکز زدایی یکی از مولفههای مهم توسعه است، تصریح کرد: تحقق توسعه متوازن و متعادل در استانها یکی از اولویتهای مهم استانداران است و وزارت کشور تلاش دارد این روند را برای آنها تسهیل کند، استانداران باید از این ظرفیت مناسب که دولت در راستای تفویض اختیارات فراهم کرده بیشترین استفاده را داشته باشند.
سامانی گفت: وزارت کشور در کارگروهی با مسئولیت معاونت توسعه مدیریت و منابع نتیجه اجرای این تفویض اختیارات به استانها را مورد بررسی قرار میدهد، بنابراین از استانداران خواسته شده است گزارش عملکرد اجرای این اختیارات واگذار شده به دستگاه اجرایی استانی را ظرف ۱۰ روز آینده از آن دستگاهها مطالبه و به این وزارتخانه ارائه کنند.
سخنگوی وزارت کشور تصریح کرد: تلاش وزارت کشور این است تا در این شرایط اقتصادی بتواند اختیارات بیشتری را از هیئت وزیران برای استانداران و دستگاه اجرایی استانی اخذ کند تا از این طریق روند توسعه و سرمایهگذاری استانها و اخذ مجوزها و صدور پروانهها با شتاب بیشتری در استانها انجام شود.
انتهای پیام/