سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نهاوند از ذخیر سازی ۲ هزار و ۵۰۰ در سردخانه‌های این شهرستان خبر داد.

ذخیر سازی  ۲۵۰۰ تن سیب در نهاوندبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی کمالی‌نژاد سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نهاوند گفت:  با آغاز فصل برداشت سیب به منظور ثبات در بازار عرضه و تقاضا، افزایش ماندگاری میوه و سودآوری برای کشاورزان  سیب تولیدی شهرستان در سردخانه ذخیره سازی می شود.

او با اشاره به اینکه سردخانه های شهرستان نهاوند آماده پذیرش ۲ هزار و ۲۰۰ تن انواع سیب از کشاورزان است گفت: هدف از ذخیره سازی محصولات کشاورزی  عرضه خارج از فصل و توزیع متوازن در بازار است.

سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نهاوند افزود:  رعایت اصول صحیح در مرحله برداشت، جور کردن، حمل به سردخانه، در طول مدت نگهداری و هنگام خروج میوه از سردخانه موجب حفظ هر چه بیشتر تازگی محصول خواهد شد.

کمالی‌نژاد ادامه داد: این آئین کار در مورد ارقامی از سیب که در شهرستان تولید شده و دارای قابلیت نگهداری خوب یا متوسط هستند، قابل اجراست و می ‏توان آن‌ها را از ۲ تا ۹ ماه در سردخانه نگهداری کرد.

او  با بیان اینکه اصول و روش نگهداری سیب تازه در سردخانه به دو صورت انجام می‌گیرد، عنوان کرد: در روش اول نگهداری در دمای ۳ درجه به منظور کم و محدود کردن تنفس و سایر فعالیت‌های حیاتی میوه، کم و محدود کردن فعالیت باکتریها، قارچ‏ها شامل کپک‌ها و مخمر‌ها و جلوگیری از فساد میوه و همچنین جلوگیری از تغییرات سریع کیفی میوه از جمله تغییر رنگ، رسیدگی بیش از حد و آردی و نرم شدن میوه انجام می‌شود.

سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نهاوند گفت: در روش دوم نگهداری در رطوبت نسبی و بالا به منظور کاهش تبخیر شدید و حفظ طراوت میوه، خارج کردن یا بی اثر کردن گاز‌های فرار ناشی از فعالیت حیاتی سیب و همچنین نگهداری آن در سردخانه‏‌هایی که دارای آتمسفر کنترل شده هستند، می‏ تواند مدت نگهداری بعضی از ارقام سیب را طولانی ‏تر کند.

انتهای پیام/د.ا

آغاز ذخیره سازی سیب در نهاوند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار