به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید سعادتی ۵۱ ساله، فرزند علی متهم ردیف دوم پرونده کلاهبرداری و خیانت در امانت نسبت به وجوه بانکهای ملت و پارسیان به جرم مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق عضویت در یک شبکه کلاهبرداری و خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع به میزان ۳۰۰ هزار درهم و تحصیل ۲۱ میلیون و ۵٨٢ هزار و ۴۹۴ دلار در ازای مابه التفاوت ارزی از فروش فرآوردههای نفتی با مشارکت باختری، همکاری با متهم مختاری در خرید و فروش کشتی به میزان ٣۶ میلیون دلار و قاچاق ارز به ترکیه متهم که اکنون متواری شده دارای هویت مشکوکی است.
به گفته رسول قهرمانی نماینده دادستان او مبالغ بسیاری را به عنوان حق حساب از متهم فلاحتیان دریافت کرده و بصورت نامعلومی از کشور گریخته است.
متهم دیواندری با مجید سعادتی ارتباط داشته و اینکه آقای سعادتی چگونه وارد بانک ملت شده خود جای سوال دارد بر اساس مدارک موجود، دیواندری او را وارد هیئت مدیره کرده و اظهارات برخی از آشنایان دیواندری مشخص میکند که سعادتی با فشار او وارد بانک شده است و بر اساس اظهارات مادر خانم آقای دیواندری او شخصا سعادتی را انتخاب کرد و ارتباط این دو آنقدر وسیع بوده که مجید سعادتی در بانک ملت به مجید دلبندم معروف بوده است.
البته نسبت به تخصص و تحصیلات سعادتی هم نکات بسیاری وجود دارد و بر اساس سوابق تحصیلی این متهم، مشخص شد که او در سن ۲۱ سالگی دیپلم خود را با معدل ۱۰.۲۵ اخذ کرده و لیسانس خود را در دانشگاه آزاد سر انجام پس از طی شش سال با معدل ۱۱.۴۳ دریافت میکند و روزی که برای مصاحبه بانک میرود نمره او ۱۴.۵ میشود و بانک هم با توجه به سابقه ورزشی سعادتی مبنی بر مربی کونگفو بودن او را در قسمت ورزشی بانک ملت به کار میگیرد.
به گفته نماینده دادستان گزارش های منفی متعددی از اقدامات ناصواب سعادتی وجود دارد و بر اساس اعلام پلیس دیواندری به جای بر خورد با سعادتی با گزارش دهندگان برخورد میکرده است و به عبارتی سعادتی مصون بوده است.
در بررسی پرونده های این متهم در بانک امتیازاتی مبنی بر خانواده شهید بودن آمده است اما با بررسی های صورت گرفته از سوی دادستانی مشخص شد که او جزء خانواده شهدا نیست و با ۱۹ سال سابقه بازنشسته شده است و نکته حائز اهمیت چگونگی رسیدن او به منصب ریاست در شعبه مستقل مرکزی بانک ملت است.
درحالی که سعادتی ظرف سه سال که سابقه مدیر شعبهای درجه ۳ داشته در شعبه مستقل مرکزی بانک ملت، رئیس میشود.
مدیرانی در این سطح بیش از ۲۰ یا ۲۵ سال سابقه دارند، اما وقتی سعادتی به این حد مدیریتی رسید این سوابق را نداشته است مدیرانی در این سطح حدود هفت یا هشت سال سابقه مدیریت شعبات ممتاز را دارند، اما سعادتی ظرف سه سال که سابقه مدیر شعبهای درجه ۳ داشته و فاقد سابقه موثر بوده است و این نشان از آن دارد که سعادتی در جهشی ناصواب در شعبه مستقل مرکزی مینشیند و معوقات بسیاری ایجاد میکند.
بر اساس گزارش ها سعادتی دارای معوقات متعدد بوده که یکی از این معوقات متعلق به شرکت امید داروسلامت است و او در این شعبه تسهیلات اخذ کرده است و از سویی دیگر ۴۹ میلیارد تومان هم بدهی دارد و باید به این نکته توجه داشت که یکی از سهامداران این شرکت همسر آقای سعادتی است و او حتی به پدر و مادر خود هم تسهیلات داده است.
پس از بازنشسته شدن سعادتی متهم دیواندری از سعادتی تقاضای کمک میکند و او را به عنوان مدیرمعرفی میکند و از اردیبهشت ۹۱ تا آبان ۹۲ دیواندری ماهیانه ۱۲ هزار یورو به سعادتی حقوق میداده و سعادتی در امارات ملکی را با اجاره ۱۲ هزار درهم تدارک میبیند و این همان مبالغی است که باید آنها را نگهداری میکرد و با آن خدمت انجام میداد سعادتی حتی بعد از اینکه مدیرعامل میشود خانه خود از خیابان پیروزی به نیاوران منتقل میشود.
هنوز مشخص نیست سعادتی چگونه از کشور گریخته و به انگلیس رفته و به همین دلیل وضعیت قرمز او به اینترپل گزارش داده شده است؛ پس از آنکه سعادتی به انگلیس میرود محل اقامت خود را یک هتل معرفی میکند و ماهیانه حدود ۳۵ تا ۴۰ هزار پوند هزینه میکند و سپس خانهای در انگلیس به مبلغ ۶ میلیون و ۶۵۰ هزار پوند میگیرد و اسناد بانک را هم با خود میبرد البته از آنجایی که اسناد بانک سرور است آقای دیواندری باید درباره چگونگی خروج آنها توضیح دهد.
انتهای پیام/
صدجا امتحان دادیم قبول نشدیم. چون پارتی نداشتم.
الان یعنی یک نفر توی اون موسسه نفهمیده اونجا چه خبره
اگه قانون وضع بشه که معلوم بشه همکارهایی که باخبر بودن و سکوت کردن اخراج بشن، یک عده رو اخراج کنن، اینهمه فساد نمیشه
همه باهم رفیق و فامیل هستن، بعد از لو رفتن هم کسی با اونها کاری نداره.....