به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، محمد مخبر در حاشیه بازدید از مرکز نوآوری و انبوه سازی فناوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات متنوع و گسترده ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در بحث اشتغالزایی، گفت: در همین راستا یکی از اقدامات ستاد در چند سال اخیر حمایت از شرکتهای دانش بنیان، استارت آپها و طرحهای فناور است.
وی به تعداد بالای نخبگان در کشور اشاره کرد وافزود: خوشبختانه نخبگان بسیاری در گوشه گوشه کشور و بویژه در مناطق محروم داریم و در تلاشیم تا بتوانیم آنها را در رسیدن به اهداف و اجرایی کردن برنامهها و طرحهایشان در راستای حرکت رو به جلو کشور یاری کنیم.
مخبر بیان کرد: حمایت ما از شرکتهای دانش بنیان در راستای تجاریسازی و انبوه سازی محصولاتشان خواهد بود و تلاش خواهیم کرد تا این شرکتها بتوانند محصولاتشان را به بازار عرضه کنند.
این مسئول به بازدید خود از واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان استان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: تلاش داریم تا حمایت ایی را از این شرکتها داشته و آنها را در تجاری سازی محصولاتشان یاری کنیم.
او افزود: در همین راستا تفاهم نامهای با پارک علم و فناوری کرمانشاه منعقد کردهایم و تاکنون ۳۵ مورد حمایت از شرکتهای دانش بنیان استان به سرانجام رسیده است.
رئیس ستاد اجرایی حضرت امام (ره) کمک و تسهیلگری برای نخبگان در مناطق محروم را ضروری دانست و گفت: برای پشتیبانی و حمایت از شرکتهای دانشبنیان استان کرمانشاه، ۱۰ میلیارد تومان در نظر گرفتهایم که اگر نیاز باشد این مبلغ افزایش پیدا میکند.
محمد مخبر به اجرایی شدن پنج هزار طرح کوچک و بزرگ در استان کرمانشاه خبر داد و افزود: بخشی از این طرحها و تسهیلات برای کمک و پشتیبانی از نخبگان در مناطق محروم است که در قالب شرکتهای دانشبنیان کارهای بزرگی انجام دادهاند.
خان احمدی رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به افزایش سقف تسهیلات برای شرکتهای دانشبنیان از ۴۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان از پیشنهاد برای آموزش ۸۰۰ نفر در ۲ حوزه قطعات الکترونیکی و ادوات کشاورزی به ستاد اجرایی امام (ره) خبر داد و گفت: از این ۸۰۰ نفر حداقل نزدیک به ۲۰ درصد آنها منجر به شرکتهای فناور و اشتغالهای پایدار میشود.
انتهای پیام/ز