به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان سال ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گیرد.
طهماسب غلام پور گفت: بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ تولید خواهد شد.
او افزود: از ابتدای سال تاکنون هم بیش از ۸ میلیون و دویست هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان میزان گوشت مرغ تولید شده را هم ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن اعلام کرد.
بیش از ۲۳۰ مرغداری فعال در هرمزگان وجود دارد.
سرانه مصرف سالانه هر نفر گوشت مرغ در هرمزگان ۱۸ کیلوگرم است.
پارسال ۳۳ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد.
انتهای پیام/ز