به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، چندی پیش یکی از آشپزان بین المللی ایرانی گفته بود، در ایران تستر واقعی وجود ندارد. حرفه تستر غذا چیست و چه استاندارهایی برای این حرفه تعریف میشود؟
معمولا در سایر کشورهای جهان افرادی با کارشناس مواد مواد غذایی یا تکنسین در صنایع غذایی درباره ویژگیهای
مواد غذایی نظر میدهند و به عنوان تستر شناخته میشوند؛ بنابراین گام اول برای تستر غذا داشتن تحصیلات تخصصی در این زمینه است. از سوی دیگر تستر غذا لازم است از تواناییهای فردی و سلامت جسمی برخوردار باشد. توانایی فوق العاده در تشخیص طعمها و بوها، تشخیص رنگها و آشنایی با رفتار و عادتهای مصرف کنندگان از قابلیتهای
تستر غذا است و معمولا این افراد در کارخانههای غذایی به عنوان تستر استخدام میشوند.
مانور تبلیغاتی تسترها در ایران
تسترها در کشور ما بیشتر فعالیت تبلیغاتی دارند و معمولا به سفارش صاحبان رستورانها از غذا تعریف و تمجید میکنند در حالیکه با تصور ما از تستر غذا به عنوان فردی که باید منتقد غذا از لحاظ ویژگیهای مثبت و منفی باشد فاصله دارد. شاید اگر فعالیت تسترها در کشور ما به صورت تخصصی و از روی صداقت بود میتوانستیم از ظرفیت آنها برای معرفی غذاهای ایرانی در بحث گردشگری بهره گرفت.
انتهای پیام//م. م