به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، منتشر شدن فیلمی در فضای مجازی از سوی هواداران تیم فوتبال سپیدرود رشت که به شکل برهنه تیم محبوب خود را تشویق کرده و از احسان پیرهادی، بازیکن این تیم خواستار به ثمر رساندن گل هستند واکنش های زیادی را در فضای مجازی به دنبال داشته است.
این موضوع با توجه به جدی شدن بحث حضور بانوان ایرانی در ورزشگاه ها برای تماشای بازی های فوتبال حساسیت هایی را برانگیخته و برخی ها اعتقاد دارند اگر قرار باشد آقایان به این شکل به ورزشگاه بیایند به هیچ وجه زمینه حضور بانوان از لحاظ فرهنگی فراهم نیست.
برای پیگیری این موضوع با قربانعلی الماسخاله، رئیس هیئت فوتبال گیلان گفت و گو کردیم که او اظهار داشت: من هم قبول دارم اینگونه حاضر شدن هواداران در ورزشگاه ها از لحاظ فرهنگی در شان فوتبال ایران و گیلان نیست و بی شک طبق صحبتی که با لیدرهای باشگاه سپیدرود داریم از آنها می خواهیم دیگر چنین رفتاری در ورزشگاه تکرار نشود.
او افزود: من نمی دانم فیلمی که به تازگی منتشر شده برای کدام بازی است اما برای اولین بار نیست که برخی هواداران سپیدرود در زمان تشویق تیم شان برهنه می شوند. ضمن اینکه در بسیاری از ورزشگاه های ایران هم چنین اتفاقی رخ داده و اینگونه نیست که تنها مختص تیم سپیدرود باشد.
الماسخاله درباره اقدام های هیئت فوتبال گیلان برای جلوگیری از چنین رفتارهایی با توجه جدی شدن بحث حضور بانوان در ورزشگاه ها گفت: وظیفه کنترل هواداران برای جلوگیری از رفتارهای این چنینی با عوامل انتظامی و نیروهای حراست است اما به عنوان مسئول هیئت فوتبال با لیدرهای باشگاه صحبت می کنم تا با توجه به مباحثی که درباره حضور بانوان در ورزشگاه مطرح شده است دیگر هواداران اینگونه رفتار نکنند. برای محقق شدن این کار باید اقدام های فرهنگی صورت بگیرد.
او درباره احتمال محروم شدن هواداران سپیدرود از سوی کمیته انضباطی گفت: بعید می دانم هواداران این تیم با جریمه ای مواجه شوند چراکه پیش از این هم دیده بودیم برخی تماشاگران تیم ها در ورزشگاه برهنه شوند. شاید کمیته های قضائی فدراسیون با راهنمایی و ارشاد از هواداران بخواهند چنین کاری تکرار نکنند.
همچنین حجت الله بهمنی، مدیر امور فرهنگی و روابط عمومی سازمان لیگ درباره برهنه شدن هواداران تیم سپیدرود رشت در ورزشگاه سردار جنگل برای تشویق این تیم بیان کرد: پس از اینکه بحث اقدامهای فرهنگی تیمها به ما واگذار شد و مجوزهای فعالیت را اخذ کردیم، آئین نامه فرهنگیای را هم برای هواداران تیمها مصوب کردیم. برهمین اساس قرار شد کانون هواداران باشگاهها به معاونت فرهنگی تبدیل شود و فردی که میخواهد این کانون را مدیریت کند، باید جایگاهش در سطح معاون فرهنگی باشگاه ارتقاء پیدا کند و پست بالاتری بگیرد.
او افزود: طبق همین موضوع نامههایی را برای باشگاهها ارسال کردیم که بسیاری از آنها تاکنون جوابی به این نامهها نداده و برخی هم معاون فرهنگی خود را به ما معرفی کرده اند. آئین نامه کانونهای هواداری و مسائلی مانند آن را هم برای باشگاهها ارسال کرده ایم. از باشگاهها خواسته ایم ۲۰۰ نفر را به عنوان همیار هوادار به سازمان لیگ معرفی کنند که البته این افراد باید مورد تائید مراکز ذی ربط قرار بگیرند. برای ساماندهی بلیت فروشی و کنترل رفتار تماشاگران از همین ۲۰۰ نفر استفاده میکنیم تا زیرنظر کانون هواداران و معاونت فرهنگی باشگاهها فعالیت کنند. اکنون در مرحله ایجاد این فرآیند هستیم. برخی باشگاهها نفرات موردنظرشان را معرفی کرده اند و اکنون منتظر هستیم تا مراجع ذی ربط به آنها تائیدیه بدهند. البته در باشگاههای پرطرفداری مانند پرسپولیس و استقلال امکان دارد این ۲۰۰ نفر به ۴۰۰ نفر افزایش یابند.
بهمنی اظهار داشت: در همین راستا کارهای فرهنگی را هم انجام میدهیم. درباره حرکت هواداران سپیدرود هم طبق آئین نامه گزارشی تهیه کرده و این گزارش را در اختیار مراجع قضائی فدراسیون قرار میدهیم تا با متخلفان برخورد شود. برهنه شدن هواداران در شان ورزشگاههای ایران نیست.
انتهای پیام/