گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از دلایل شهرت برخی از دانشگاهها سرانجام دانشجویانی است که از آن جا فارغ التحصیل شده اند به طوری که مهر برخی از دانشگاهها بر روی مدرک تحصیلی نشان دهنده داشتن آینده درخشان آن دانشجو است.
حداقل درآمد فارغ التحصیلانی که به این فهرست راه پیدا کرده اند ۳۰ میلیون دلار است و نه تنها فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد بلکه فارغ التحصیلان کارشناسی نیز در این فهرست حضور دارند و در برخی از موارد برخی از دانشجویان در دو دانشگاه تحصیل کرده اند و به عنوان فارغ التحصیلان هر دو دانشگاه به این فهرست راه پیدا کرده اند.
اکثریت دانشگاههایی که نامشان در این فهرست آمده است در آمریکا قرار گرفته اند که بیشتر آنها دانشگاههای شرق این کشور اند.
در صدر این فهرست دانشگاه هاروارد قرار دارد که ارزش داراییهای فارغ التحصیلان این دانشگاه که در سال ۱۶۳۶ تاسیس شده است ۴.۷ تریلیون دلار است و تعداد فارغ التحصیلان این دانشگاه ۱۳ هزار و ۶۰۰ نفر است و میانگین داراییهای هر نفر فارغ التحصیل این دانشگاه نزدیک به ۳۵۰ میلیون دلار است.
در جایگاه دوم این فهرست نیز دانشگاه استنفورد قرار دارد که ارزش داراییهای فارغ التحصیلان آن ۲.۹ تریلیون دلار است و ۵ هزار و ۶۰۰ نفر از این دانشگاه فارغ التحصیل شدند و میانگین ارزش داراییهای هر نفر فارغ التحصیل این دانشگاه نزدیک ۵۰۰ میلیون دلار است.
فهرست دانشگاههایی که بیشترین تعداد ثروتمندان را به جامعه تحویل داده است در زیر آمده است:
در این فهرست که نام ۲۵ دانشگاه آمده است تنها ۵ دانشگاه در آمریکا قرار نگرفته اند و از این ۵ دانشگاه سه دانشگاه در انگلیس، یکی در فرانسه و یکی در سنگاپو قرار گرفته است.
بر اساس گزارشها و آمارهایی که از این دانشگاهها گرفته شده است اکثر میلیاردرها و میلیونرها که از این دانشگاهها فارغ التحصیل شده اند خود ساخته اند و بدون استفاده از ثروت خانوادگی و با استفاده از آموخته هایشان در دانشگاهها توانستند پول هنگفتی به دست آورند.
منبع:خبرآنلاین
انتهای پیام/