به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، ناصر فروتن رئیس کمیسیون داوران کشتی کشور با بیان این مطلب افزود: با توجه به نگاه ویژه علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی به داوری کشور، شیوه نامه جدیدی توسط اعضاء کمیسیون داوران برای مدیریت داوران تدوین شده است که به زودی به استانها ابلاغ خواهد شد.
فروتن افزود: در این شیوه نامه مواردی همچون چگونگی تعیین اعضاء، نحوه چینش داوران و اعزامها لحاظ شده است تا داوری کشتی کشور روند قانونمندی را به خود بگیرد.
رئیس کمیسیون داوران تصریح کرد: یکی از نظرات رئیس فدراسیون کشتی این بود که اکثریت اعضای حاضر در کمیسیون داوران به صورت انتخابی تعیین شوند و ۴ عضو نیز با نظر رئیس کمیسیون منصوب شوند.
فروتن در مورد چگونگی تدوین شیوه نامه مدیریت کمیسیون داوران کشتی کشور اظهار داشت: با نگاهی که به شیوه نامه مدیریت قبلی داشتیم، درصدد این بودیم مواردی که مثبت است اجرایی و مواردی که ناکارآمد بود را حذف کنیم. همچنین در یک نظر سنجی پیشنهادات جمعی از جامعه داوری را نیز برای سایر موارد جویا شدیم تا با یک خرد جمعی، بتوانیم کار داوری کشتی کشور را به نحو مطلوب پیش ببریم.
رئیس کمیسیون داوران گفت: انتخابات کمیسیون داوران کشتی کشور بزودی انجام خواهد شد تا اعضای این کمیسیون هرچه زودتر مشخص شده، تا نمایندگان داوران کشتی کشور نظرات آنها را منعکس و تصمیمات مقتضی در کمیسیون جدید گرفته شود.
بیشتر بخوانید:دیدار روسای فدراسیون های پزشکی ورزشی و کشتی و تاکید بر تعامل دو جانبه
وی در مورد مطالبات داوران اظهار داشت: با موافقت رئیس فدراسیون، به دنبال این هستیم داورانی که از سال ۸۹ مطالبات خود را دریافت نکرده اند، در چند نوبت و بر اساس اولویت بندی مطالبات خود را دریافت کنند. در ضمن از این پس نیز حق الزحمه داوران توسط میزبان مسابقات پرداخت میشود تا دیگر بعد از این شاهد معوقات حق الزحمه داوران از مسابقات نباشیم.
فروتن در مورد حضورش بعنوان رئیس کمیسیون داوران و برنامههای پیش رو تصریح کرد: دنبال منافعی در کمیسیون داوران نیستم و با حمایت رئیس فدراسیون تمام تلاشم این است که جایگاه داوری کشور را در کشتی ایران و دنیا ارتقاء دهیم و یکی از اهداف مهم فدراسیون این است که مدرس داوری از ایران در اتحادیه جهانی کشتی داشته باشیم.
وی افزود: از دیگر برنامههای ما این است که با توجه به اتفاقات پیش آمده در رقابتهای جهانی گذشته، با حضور داوران بین المللی در تمامی استانهای کشور نسبت به بازآموزی قوانین داوری روز دنیا اقدام کنیم و همچین تشریح قوانین رفتاری اتحادیه جهانی که کشتی ما از عدم رعایت آن چندین بار ضربه خورده است در اولویت ما قرار دارد و داورانمان را به باشگاهها اعزام و آموزشهای لازم را به کشتی گیران خواهیم داد.
رئیس کمیسیون داوران ادامه داد: به دنبال این موضوع نیز هستیم تا داوران بین المللی ما که در سال ۲۰۱۹ کنترل درجه نشده اند در مسابقات بین المللی داخلی پیش رو شرکت کرده تا کنترل درجات داوری آنها نیز انجام شود.
وی گفت: یکی دیگر از کارهای کمیسیون داوران شفاف سازی اعزامها به مسابقات داخلی و خارجی میباشد که بر این اساس در حال تهیه یک نرم افزار سیستمی هستیم که نحوه اعزام داوران به مسابقات داخلی (بر اساس موقعیت جغرافیایی) و مسابقات برون مرزی در سایت فدراسیون کشتی برای تمامی داوران قابل رویت باشد تا هیچ شک و شبههای در این خصوص وجود نداشته باشد.
فروتن تصریح کرد: یکی دیگر از مصوبات کمیسیون داوران که به استانها نیز ابلاغ شده است شناسایی داورانی که فعال (اکتیو) هستند و قضاوتهای کم نقصی در طول یکسال داشته باشند است. این داوران برای مسابقات مهمتر انتخاب خواهند شد و از دل همین نفرات داور برتر سال نیز انتخاب و به فدراسیون کشتی معرفی و در نهایت مورد تشویق قرار خواهد گرفت.
رئیس کمیسیون داوران کشتی کشور در پایان ضمن تأکید بر مستقل بودن این کمیسیون و تصمیمات آن، خاطرنشان کرد: در جلسهای که با رئیس فدراسیون داشتم، ایشان نسبت تشکیل و برگزاری جلسات کمیسیون داوران، حداقل هر یک ماه یک با حضور خود تأکید داشتند و معتقد بودند که داوری بعنوان یکی از بازوان فدراسیون کشتی در پیشبرد امور نقش بسزایی دارد.
بیشتر بخوانید:المپیکی شدن ۱۰۸ کشتی گیر در رقابت های جهانی قزاقستان
انتهای پیام/