رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: در مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، ظرفیت بخش خصوصی به خوبی به کار گرفته شده و پروژه‌های اقتصادی بر این اساس تعریف شده است.

مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به خوبی ظرفیت بخش خصوصی را به کار گرفته استبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در جلسه شورای استاندارد استان که در محل دفتر استاندار برگزار شد، گفت: براساس آمار‌های رسمی، گردش مالی محصولات حلال در دنیا سالانه حدود ۲۵۰۰ میلیارد دلار است، اما سهم کشورمان از این رقم بسیار ناچیز است.

او افزود: در اساسنامه موسسه جهانی حلال، مسئولیت اعطای نشان حلال به محصولات تولیدی برعهده سازمان استاندارد هر کشور گذاشته شده است و بر این اساس در ایران اعطای این نشان صرفا توسط سازمان ملی استاندارد انجام می‌گیرد.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در ادامه به موضوع استاندارد سازی آسانسور‌ها اشاره کرد و گفت: برای ساختمان‌های تجاری و دولتی به جهت اهمیتی که وجود دارد حتما باید استاندارد‌های لازم در آن‌ها رعایت شود.

او ادامه داد: اگر برخی می‌گویند کشور‌های دیگر استاندارد‌های ما را قبول ندارند به این دلیل است که هر کشوری بر اساس مقتضیات خودش شاخص‌های استاندارد سازی را مشخص می‌کند.

پیروزبخت با تاکید بر اینکه باید از مرحله استانداردسازی عبور کرده و به سمت ارتقای کیفی محصولات حرکت کنیم، گفت: هنوز ما در کشور به دنبال استاندارد کردن محصولات و فرآیند‌ها هستیم در حالی که اکنون باید از مرحله استانداردسازی گذشته و به دنبال ارتقای سطح کیفی باشیم.

او در خصوص موازی کاری‌های موجود در حوزه استاندارد بین سازمان ملی استاندارد و دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت بهداشت، بیان کرد: هر چند بسیاری از اختلاف نظر‌ها در حوزه استاندارد سازی رفع شده است، اما در عین حال باز هم برای رفع موازی کاری‌ها آمادگی داریم با دیگر دستگاه‌ها تعامل داشته باشیم.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران بیان کرد: برخی از سازمان‌ها و صاحبان صنایع با فرآیند‌های قدیمی سازمان استاندارد عجین شده اند درحالی که رویکرد جدید این سازمان هم باید مورد توجه قرار گیرد.
 
انتهای پیام//ف.ح
 
 

مسئولیت اعطای نشان حلال برعهده سازمان استاندارد هر کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار